Bodea Gabriela Ramona

Motto: „Whether you think you can, or you think you can’t, you’re right” (Henry Ford)

Sunt psiholog, consilier, coach și trainer.

Am 15 ani de experiență în corporație (din care 10 în management), iar din 2015 sunt ghid în călătoria autocunoașterii și dezvoltării proprii și a celor din jur. Drumul vieții mi-a deschis contexte diferite de învățare – despre mine, despre ceilalți, despre noi și relațiile noastre, despre diferențe și asemănări, despre flexibilitate, autenticitate, perfecționism, despre valențe, perspective și sens. Lumea nu este în alb și negru, este colorată, gălăgioasă, confuză, complexă… și e bine așa 😊; în complexitate găsesc frumusețea vieții.

Am o sete de cunoaștere care m-a îndemnat de-a lungul vieții să învăț, să citesc, să descopăr lumea, viața și propria persoană. Învăț continuu și mă bucur de proces. Iubesc oamenii și conectarea și cred că fiecare are resursele necesare pentru a-și crește calitatea vieții. Îmi propun să facilitez schimbarea pozitivă, să fiu prezentă și autentică în relație cu mine și cu ceilalți.

Points of You este magic, jucăuș, puternic; invită la pauză, introspecție, focus și acțiune. Dincolo de eficiența clară a instrumentului găsesc versatilitate, așadar cardurile PoY sunt invitatul surpriză din ședințele mele de consiliere, coaching sau training, individuale sau de grup, în cabinet sau în mediul organizațional.

“Adevărata călătorie nu constă în a căuta ținuturi noi, ci în a privi cu ochi noi” (Marcel Proust)

Studii și cursuri:

Facultatea de Litere

Facultatea de Științe Socio-Umane – Psihologie

NLPt Start + Intensiv (Asociația MindMaster București în colaborare cu Austrian Training Center for NLP/NLPt)

Master Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie – în curs

Formare în psihoterapie pozitivă – în curs

Certificări:

Consilier pentru dezvoltare personală

Trainer

Contact: 
E-mail:  
Tel: +40 729 992176 
https://www.facebook.com/psihologgabrielabodea 

"Întalnirea dintre două personalitați este asemanatoare cu contactul dintre două substanțe chimice: daca există vreo reacție, ambele se transformă." CG Jung

Sunt Felicia- Daniela HERKEL, psiholog clinician, cu drept de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România și Responsabil Formare si Dezvoltare în mediul organizațional.

În ceea ce privește pregătirea mea profesională, am absolvit Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Științe Socio-Umane, Specializarea Psihologie. Certificată, modul Intensiv NLP Professional pentru formare in coaching & NLPt – Mind Master in colaborare cu Austrian Training Center for NLP/NLPt.  După finalizarea studiilor de licență, urmez programul de master "Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie" din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Psihologia a fost cea de-a doua alegere a mea pe plan profesional. Călătoria prin viață mi-a dat șansa să experimentez  mediul organizational (formator, team leader, amelioare continua, calitate client, manager calitate)  timp de 18 ani. In tot acest timp am iubit si iubesc oamenii și prin contactul meu cu ei, m-am transformat de-a lungul timpului devenind tot mai bună în ceea ce fac, deschisă, flexibilă și mai înțeleaptă. Mereu mi-a plăcut și îmi place să înțeleg și să învăț ceva din tot ceea ce mi se întamplă întelegand și mai bine că in adancul ființei noastre există resurse nelimitate.  

Parcurgand drumul propriei mele vieți, am descoperit bucuria de a dărui oamenilor, suport și confidențialitate, libertatea de a comunica, claritate și  tot ceea ce o persoana are nevoie pentru a se bucura din plin de viață.  Așa  am luat-o de la zero știind că doresc sa fiu psiholog clinician și psihoterapeut. Întalnirea cu un client imi aduce un plus de dezvoltare pentru mine, o provocare si sufletul meu se umple de bucurie cu fiecare insight din partea celui din fața mea.

Sunt pasionată de natura umană și mă bucur că acest domeniu îmi permite să trăiesc în acord cu valorile mele personale și îmi exersează zi de zi: prezența, curiozitatea, ascultarea activă și capacitatea de relaționare. Faptul că lucrez și în mediul organizațional, mă ajută să aduc din profesionalismul, seriozitatea și conștiinciozitatea mea și în cabinet și în modul în care îmi însoțesc clienții pe drumul lor spre a fi bine.

Întalnirea mea cu Points of YOU, a avut loc în iulie 2020, ca urmare a faptului că o persoană de mare incredere pentru mine, urma să faciliteze la Joi la POY.  A fost una dintre cele mai placute surprize ale anului. Au urmat apoi seri pline de inspirație, reflecție interioară și claritate, participand astfel și la workshopul L1 Hello Points. Acest concept inovator a venit la timpul potrivit, raspunzand atat nevoilor personale de autocunoaștere, invitandu-ma la pauză, auto-observare, introspectie,  conectare ca acasă,  la o comunitate plină de oameni frumoși care trăiesc viața cu sens , dar a venit si cu instrumente care vin ca suport  minunat  în munca mea atat în mediul organizational dar si in munca de Cabinet.