Valori Points of You™

Acesta este ADN-ul nostru. Tot ceea ce facem începe aici.

4 ani! Ne-a luat 4 ani până ce am reușit să redăm valorile noastre în cuvinte. A început cu înțelegerea procesului de definire a valorilor ca fiind nu o listă de cuvinte care ne exprimă valorile, ci, mai degrabă, un proces de dezvăluire a identității noastre, de expunere a părților mai puțin cunoscute. Am înțeles că valorile Points of You™ sunt, de fapt,  o combinație între valorile noastre personale, ale lui Efrat și Yaron.

Înțelegând acest lucru am început căutarea în viețile noastre personale, pentru inspirație; în situații, oameni, succese, eșecuri, toate tipurile de experiențe din viața noastră, care au contribit la formarea noastră. Fiecare ne-am dus în camera cu amintiri și am scotocit în cutiile de acolo. Am căutat obiecte pe care obișnuiam să le colecționăm, care să ne spună povestea noastră: oscrisoare, o fotografie, o pereche de blugi, un parfum, ceva...

Ne-am așezat și ne-am împărtășit unul altuia poveștile de viață. A fost o seară memorabilă, cu multe lacrimi, râsete și viziuni. Încet, încet am realizat ce avem în comun unul cu celălalt și aceste lucruri au devenit valorile Points of You™.

Cele 5 valori Points of You™ sunt: