Punctum

Comandati acest instrument

Pret: 425.00 RON

Jocul Punctum ne permite să înfruntăm diferite situații ale vieții într-o manieră ușor diferită – directă, jucăușă și plină de culoare și, în același timp, cu efecte intense și surprinzătoare. Indiferent dacă vă aflați la o întrunire socială, o întâlnire cu personalul unei societăți, o sesiune de team-building, o întâlnire amoroasă, sau o reuniune de familie, jocul Punctum țintește către o întâlnire neașteptată, semnificativă și inspirațională, atât cu voi înșivă, cât și cu ceilalți.

Jocul se bazează pe relația dintre o imagine, un cuvant și o întrebare și mai ales pe legătura dintre această relație și o anume problemă personală sau profesională, pe care o are jucătorul/ echipa/ clientul. Principiile foto-terapiei au fost cele care au ghidat procesul de selecție a unor minunate imagini de la fotografi amatori din toată lumea, fiecare imagine selectată dezvăluind o multitudine de interpretări.

Jocul include 33 de carduri foto, 33 de carduri cuvânt, 33 de carduri cu întrebări, o diagramă de lucru pe suport textil și un manual de utilizare.

Brosura de prezentare Punctum in format PDF