Éva Ferencz

 

*cine sunt

Reflexie, imersiunea a tuturor fenomenelor care mă înconjoară.

*ce faceti ca profesie

Profesor, trainer

*ce v-a facut sa participati la programul de pregatire

Points of You a fost o chemare clară de la momentul primei întâlniri până la luarea deciziei de a participa la programul de pregătire. Au trecut mai mulți ani în perioada premergătoare a cursului TCP din Polanda 2018, timp în care chemarea a devenit tot mai clară. Pasul decisiv până la urmă a fost o dorință de a-mi schimba perspectiva de unde privesc lumea. Points of You – metoda, uneltele și comunitatea – a fost primul pas în acest proces.

*ce take away aveti pentru intalnire

Realitatea care ne înconjoară constă de fapt în multitudinea reflexiilor personale care se nasc moment cu moment prin modul în care percepem această realitate. Cheia armoniei și a echilibrului este abilitatea de a fi deschis la accceptarea diversității și puterea de a le valorifica la maxim.

*daca si de ce ati participa din nou :)

Life Long Learning – o directivă la modă a vremurilor – este mai mult decât un slogan. Învățarea este un proces unic și delicat pentru care dintre toate ființele numai omul este programat genetic, și această capacitate îi conferă abilitatea de a se dezvolta. De ce aș participa la un viitor curs? Dacă ar trebui să aleg să fiu munte sau apă curgătoare, oare care ar fi alegerea mea?

*care-i viziunea personala, scopul, sensul (cu sau fara POY)

A antrena minți să învețe să deschidă uși confirmă o stare de flow fără sfârșit. Este un proces reciproc de a împărți valori și de a implementa idei noi. Educația, una dintre cele mai vechi vocații ale civilizației umane, este o misiune care creează viitorul.

 

First name *

Éva

Last Name *

Ferencz

City *

Targu Secuiesc

Country *

Romania

Field of Expertise *

Education

Job Title ( Coach, Business Coach, Trainer, etc.) *

Teacher, Trainer

My Beliefs (in one sentence) *

I believe that education powers the future.

About me and my work: *

Training minds to learn opening doors confirms an endless state of flow. It is a reciprocal process of sharing values and implementing new ideas. A profession that roots in the earliest times of civilization, a mission that keeps a finger on the pulse of future.

Something that inspired me lately *

My greatest inspiration source is the Tao Te Ching. I find in it both the strength to hold on and the motivation to move forward.

Email *

Phone *

0040 724541246

Facebook Page URL *

https://www.facebook.com/eva.ferencz.18

Linkedin Profile URL *

https://www.linkedin.com/in/evaferencz/

Instagram Profile URL

https://www.instagram.com/everencz/