Diana Plavanescu

Sunt multe raspunsuri la intrebarea “cine sunt?”, pe cateva dintre ele le vei descoperi in urmatoarea prezentare, pe altele inca nu le-am descoperit nici eu.

Calatoria mea in lumea dezvoltarii personale a inceput in urma cu 7 ani, cand o prietena mi-a dat sa citesc o carte. A fost doar prima, cea care a deschis fereastra catre o lume noua, plina de resurse si instrumente ce asteptau sa fie utilizate pentru evolutia mea. Asa am crescut si am inceput sa ma inteleg mai bine, sa ma cunosc si sa fiu recunoscatoarepentru experientele mele.

Multe volume citite mai tarziu, mi-au declansat nevoia sa invat mai mult, sub indrumarea unui mentor, alaturi de oameni care impartasesc aceleasi interese si cautari.
Am ales sa studiez NLP – Programare Neuro-Lingvistica si am devenit NLP Master Practitioner, acreditat IANLP.

Am simtit atat de multa bucurie in demersurile mele, incat dorinta de a impartasi si de a contribui, a venit in mod natural.
Sunt trainer si consilier dezvoltare personala.
Si bineinteles, POINTS OF YOU™ Practitioner!
Acest joc a fost pentru mine dragoste la prima vedere! De fiecare data cand m-am “jucat”, in cadrul diverselor evenimente, a grupurilor de coaching sau in sedinte individuale, am trait cu entuziasm atat descoperirile mele, cat si pe ale celorlalti.

In aceasta prima etapa a calatoriei mele am cunoscut oameni minunati, carora le multumesc ca fac parte din viata mea.
Si toate acestea sunt doar inceputul, pentru ca un astfel de drum este continuu si este cu atat mai placut, cu cat ai si compania celorlalti.

Alte raspunsuri la intrebarea “cine sunt?”
Economist licentiat, cu o cariera de 13 ani in domeniul bancar.
Dependenta de carti.
Pasionata de natura umana.
Si daca vrei sa stii mai multe, te rog sa ma contactezi!

Cu drag,
Diana

Diana Plavanescu
Site: www.imperiulgandurilor.ro
E-mail: 
Tel: 0722305236