Mihaela Avram

 

Eu sunt Mihaela,

Iubesc oamenii si sunt pasionata de Educatie si Frumos! 

Am o experiență de 11 ani în management și training. Am pornit si eu în căutarea vocatiei din dorința de a fi împlinită profesional și de a fi de folos semenilor mei. Privind in jurul meu am observat ca oamenii sunt tot mai tristi, stresati si fara pofta de viata. Asa mi-am descoperit MISIUNEA, aceea de a contribui la educarea oamenilor, de a le readuce bucuria si lumina in ochi. Am pornit pe acest drum, inspirata fiind de calatoria personala. Cu iubire si daruire acompaniez oamenii in procese de antrenare pentru schimbarea in cariera, dezvoltare, cunoasterea si exprimarea vocatiei, relatioanarea armonioasa si in echilbru, o viata simpla, traita mai cu sens. Cred cu tarie ca cea mai importanta inteligenta este cea emotionala, prin urmare este punctul de plecare in procesele de coaching si contribui la trezirea si gestionarea ei in oameni.

In ultimii 4 ani am lucrat cu peste 500 de clienti, ghidandu-i in viata profesionala si personala.

Abordez stilul de Coaching bazat mult pe INTUITIE, comunicare deschisa, prezenta si provocare. M-am nascut o visatoare convinsa si imi place sa imbin latura asta cu actiuni practice care ne conduc catre rezultat.  

Pe langa talentul nativ, la baza misiunii mele se afla o pregatire temeinica si ani de formare in dezvoltarea personala – incepand din 2011 am pornit intr-un proces al schimbarii si transformarii, care a generat rezultate pe plan personal, profesional si spiritual. 

Career & Life Coach/ Consilier vocational/ Founder la Coaching din Pasiune

www.coachingdinpasiune.ro

www.facebook.com/CoachingdinPasiune