Silvia Milca Tilica

 

 ”Găsește curajul de a fi tu însuți, chiar dacă încă nu știi cine ești!” – Paulo Coelho

- Mental & Play Coach cu atestat de Specialist în activitatea de Coaching

- NLP Practitioner, Coaching Essence

- Formator autorizat de Autoritatea națională pentru calificări

- Practitioner Points of You certificat

- Fondator al www.beeunique.ro

- Licențiată în Administrație Publică, SNSPA, București

- Master în Studii de Securitate, Universitatea București

- Manager de Resurse Umane

Am învățat că partea dreaptă a creierului este responsabilă de controlul emoțiilor și a intuiției, iar partea stângă este responsabilă de analiză și logică. Este ceea ce m-a făcut să merg pe această cale, să aprofundez, să găsesc metoda prin care să accesez activitatea cerebrală în plenitudinea sa, astfel încât să pot crea și observa noi perspective în diferitele situații abordate.

Încercând să răspund la întrebarea ”Cine sunt eu?”, am observat că răspund cu ce sunt eu. Iar în călătoria mea spre mine, a trebuit să trec printre gândurile, cuvintele și faptele mele. Căutându-mă, am înțeles că lucrurile nu se schimbă, ci eu sunt  cea care se schimbă, iar la baza schimbării propriului comportament stă schimbarea convingerilor mele, căci totul se întâmplă cu un scop.

Așa am înteles că pasiunea mea este cunoașterea, dezvoltarea personală, înțelegerea rolurilor pe care le joc în viața mea. Iar rolul meu acum, având peste 200 ore de practică în coaching, este de a antrena mental pe aceia care vor schimbarea. Ii acompaniez în călătoria lor și celebrez alături de ei conștientizările, realizările, răspunsurile la întrebările lor.

Pentru asta am investit timp și resurse urmând cursurile a două școli de coaching și multe alte formări și initieri în training, programare neuro-lingvistică (NLP),  Reiki,  Points of You.

Și toată această cunoaștere o dăruiesc celor care doresc să-și (re-)amintească cine sunt.

Silvia Milca Țilică
Mental & Play Coach 
Mobil: 0732709052               
Email: /
Web: www.beeunique.ro