Anca Gheorghiu

 

Business Coach | Trainer | Consultant

Sunt un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte.

Oamenii îmi spun că sunt ca un doctor de suflet, pentru ei, firmele și echipele lor.
Am crescut în companii de top şi alături oameni de valoare, întâlniți pe drum, cu care am împărtăşit valori comune. M-am lăsat ghidată de oameni și m-am transformat nu numai ca lider, ci și ca om.
Cu o activitate indelungata in management si marketing farmaceutic si FMCG, mi-am dorit sa cresc nu numai cote de piata si profitabilitatea organizatiilor, ci si oameni.
Identific simptome, previn și ajut la însănătoșirea companiilor și echipelor, tratându-le nu cu medicamente, ci cu diagnoze de comportament, programe de dezvoltare si eficienta in management si leadership, consultanță și coaching.
Ma ajuta formarile si certificarile în diagnoză comportamentală si cultură de organizație, Human Sinergystics și Language and Behaviour Profile Practitioner.
Pentru performanta pe care managerii de top cat si persoanele cu potential și-o doresc, ghidarea pe care o ofer ca si Business & Performance Coach, cat si ca manager si consultant care a avut cateva echipe de top in coordonare, este foarte apreciată.
Iar pentru a face învațarea inevitabila, ușoară si cu rezultate durabile, folosesc tot ce am invatat in Instructional &Learning Designing Corporate Courses cat si în programele de NLP.

Expertiza si programele dezvoltate cu care aduc valoare companiilor acoperă:
• Performance Management Skills
• Leadership Impact &Effectiveness
• Colaborare si eficienta in echipe
• Comunicare si persuasiune
• Instructional & Learning Design Programs

Ce a făcut PoY pentru mine și e posibil să facă și pentru tine:

Am descoperit de-a curmezișul anilor că soluțiile cu adevărat durabile nu vin doar din minți agere, ci mai ales din sufletul, pasiunea și dedicarea oamenilor.
Contextele pe care Points of You le creează mi-au tradus emoțiile în pași de acțiune. Mi-au dat claritatea drumului, a rezultatelor de urmărit, am găsit calea spre conectarea oamenilor, dincolo de rolurile pe care le jucăm în fiecare zi.

De ce Points of You®?
In metoda PoY găsesc cele mai valoroase răspunsuri, descoperite altfel decât prin puterea minții. În traininguri și workshopuri, aliniem si punem pe masa împreunului gânduri și emoții care nu se prea spun, dar sunt cele esențiale prin care cresc și se dezvoltă oameni, manageri, lideri, echipe.


Business Coach & Trainer, Consultant
0726725544

www.markantconsult.ro
www.tangoleadership.ro
https://www.linkedin.com/in/anca-gheorghiu-5b52b01a/