Elena Popa

 

Veselă, energică, sociabilă și mereu cu zâmbetul pe buze... Eu sunt Elena, omul din spatele profesionistului. Am investit multe ore în cursuri și cărți pentru a putea să-i ajut și pe alții să ajungă la cea mai bună versiune a lor.

Având o experiență de peste 9 ani în comunicare, resurse umane, dezvoltare personală și profesională, am conștientizat că primul pas către o viață fericită este să te cunoști pe tine însuți.

Din dragoste pentru oameni și pentru o viață frumoasă, am ales acest drum al dezvoltării personale. Îmi doresc să susțin cât mai multe persoane în atingerea potențialului lor maxim, să aibă încredere în capacitatea lor de a realiza tot ceea ce și-au propus, și să le fiu alături pe durata acestui întreg proces.

După ce am absolvit cursurile de masterat în Comunicare Managerială și Resurse Umane - SNSPA, am urmat drumul învățării experiențiale, participând la diverse programe susținute de antreprenori cunoscuți pe plan național și internațional.

Școlile și trainingurile pe care le-am urmat (NLP Practitioner, membru al Societății NLP- Richard Bandler; Career Counseling Certificate - Global Career Development Facilitator and CEE Europe (www.cce-global.org); Evolution Coaching System - Physical Education Teaching and Coaching; Entrepreneur School - Business Administration and Management. Public Speaking; Formator - acreditat ANC; POINTS OF YOU™ Practitioner), m-au ajutat să dobândesc o largă paletă de instrumente benefice pentru activitățile pe care le desfășor.

Instrumentele POINTS OF YOU™ sunt preferatele mele, pentru că explorează noi teritorii favorabile schimbării și dezvoltării prin joacă, iar ședințele de coaching devin o activitate plăcută și constructivă.

Servicii oferite: individual coaching, group coaching, career coaching, consiliere de branding și comunicare.

Date contact:

Elena Popa

Life & Business Coach | Trainer | Brand & Image Advisor

W: www.elena-popa.ro
E:
Fb: www.facebook.com/pg/ElenaPopaCoach