Nivelul 2 - Creative Practice Workshop

Practitioner, L.2

Învață bazele & începe lucrul

FBINSTAGRAM slide 3

Despre workshop

Acest workshop cu desfășurare graduală, personalizat cu amprenta noastră, include atât cunoștințe experiențiale cât și practice, care vor fi cu ușurință integrate în activitatea ta profesională zilnică.

Pregătește-te pentru 2 zile pline de tehnici energice destinate unui public divers și de aplicații creative cu trei dintre instrumentele Points of You® - The Coaching Game, Punctum și Faces.

Ce vei învăța?

Puterea fotografiilor

O introducere a limbajului lumii de astăzi - limbajul intens al fotografiilor.

Metoda Points of You®

Înveți cei 4 pași simpli ai metodei noastre unice.

“Eul meu potențial” cu Faces

O nouă versiune a celui mai bine vândut proces al nostru, jucat cu Faces și cardurile sale revelatoare. După experimentarea procesului vom învăța tehnici utile și vom exersa diferite adaptări ale procesului.

O zi plină cu activitățile noastre cel mai frecvent folosite

Participi la ice-breaker-uri creative, activități de feedback, un proces de intervievare și multe altele.

Diagrame de proces - crează-ți propria diagramă

Construiește-ți propriul workshop bazat pe un ingredient secret - diagramele Points of You®.

Trainingul Level 2 Creative Practice Workshop presupune o investitie financiara, astfel:

900 euro (kit training) - daca detii deja Faces
1200 euro (kit training + Faces) 
*Pe langa cele doua zile de curs aveti acces in mod gratuit la intalnirea de training cu predare in limba engleza “How to facilitate Hello Points Workshop”
Nota: cei care au parcurs deja programul pot reparticipa contra investitiei de 250 euro.

(*intreaba-ne despre modalitatile de plata - acum disponibila si plata in rate - mentioneaza in formularul de inscriere ca doresti plata in rate)

TBI 300x250
si include:

Training 

 Workshop live

Creative Practice

2 zile, 16 ore

1 curs online

“Cum să facilitezi workshopul Hello Points”

2 ore

+Broșura Facilitatorului de L.1 (format electronic)

Pachetul L.2 Creative Practice

Broșura workshopului

Carnețel de notițe

Setul de carduri exclusive L.2

Alte materiale

Sacoșă de pânză

Instrumente Points of You®

Faces

Flow

Beneficiile certificării

Diplomă de participare L.2

Titlul obținut de participant după certificare:

Points of You® Practitioner

Acreditare

18 puncte CCEU acordate de ICF

INTRO PROFIT2

  “Învață regulile ca un profesionist, pentru a le putea încălca precum un artist.” - Pablo Picasso

Evenimente viitoare (Facilitator – Oana Niculae, Expert facilitator, Country Leader Points of You® Romania): 

  • 15 & 16 + 17 mai 2023 l 10.00 – 18.00 l Bucuresti l Facilitator: Oana Niculae, Country Leader & Expert Facilitator Points of You® Romania - L2 Plus

 

Professional Extension Frameworks level 2

Integreaza in practica ta profesionala ateliere de lucru gata-facute, dezvoltate pe baza celui mai complex instrument Points of You® - Faces!

Ne dorim sa aducem cat mai multa valoare profesionistilor din Romania, specialisti in coaching, HR, L&D, terapie, consiliere si consultanta, formatorilor si trainerilor, etc, specialisti preocupati de dezvoltare umana si profesionala. Atelierele de lucru gata-facute sunt facilitate de Oana Niculae, Country Leader & Expert Facilitator Points of You® Romania, si sunt potrivite specialistilor care faciliteaza procese de dezvoltare atat la nivel individual, cat si la nivel de grup sau echipa.

Am identificat, de-a lungul intalnirilor de mentorat, nevoia specialistilor de a invata si de a integra in propriile portofolii ateliere versatile care le raspund atat nevoilor lor de facilitatori, cat si nevoii beneficiarilor de a parcurge ateliere tematice, specifice proceselor de lucru prin care trec. Fie ca esti sau nu (inca) certificat international in metoda Points of You®, iti propunem o noua varianta de invatare pentru tine, unica la acest moment, prin care poti aduce cu usurinta si in timp rapid beneficiile sistemului in activitatea ta, beneficii care ajuta si participantii sa se dezvolte mult mai rapid.

Ce vei invata, de-a lungul acestei zile si a celor trei ateliere pe care le vom parcurge si studia ca versatilitate, puncte forte si facilitare la nivel individual, de grup si de echipa, tocmai pentru a le putea integra in cat mai multe activitati din portofoliul tau si in cat mai multe momente specifice, regasesti in continuare:

Leadership essential map – prin acest atelier vei descoperi structura de evaluare si integrare a competentelor de leadership de-a lungul unui parcurs personalizat, definit cu ajutorul instrumentelor propuse in proces. Va deveni un atelier de referinta pentru tine ca profesionist, pentru ca-ti ofera posibilitatea sa creezi planificat si sa insotesti intr-un cadru clar si coerent beneficiarii tai, explorand cele cinci niveluri de competente demonstrate: Inteligenta intrapersonala, Managementul personal, Inteligenta interpersonala, Managementul complexitatii si calitatea Imputernicirii. Descopera cum poti maximiza valoarea unui parcurs de dezvoltare si integrare a competentelor de leardership cu ajutorul instrumentelor Points of You®

Identitate si roluri in relatii – Calitatea si modul in care gestionam propriile relatii personale si profesionale ne ofera un cadru foarte generos de oglindire, explorare, constientizare si cunoastere de sine, iar prin asta avem sansa sa intelegem si sa ne imbunatatim rolurile, impactul, schimbul de valoare intre parteneri indiferent de mediu, si in final calitatea vietii. Atelierul ofera posibilitatea explorarii identitatii personale in raport cu nivelul de autenticitate si nevoi umane reflectate in rolurile pe care le avem in relatiile noastre. Nu este doar complexa o astfel de explorare, ci este o necesitate reala atunci cand vrem sa sustinem beneficiarii sa deschida conversatii relevante despre dinamica personala si felul in care aceasta impacteaza calitatea mediului social si profesional. La fel de relevant este cadrul prin care se asumam sa imbunatatim calitatea comunicarii si a relatiilor, astfel incat sa generam rezultate performante impreuna – le vom studia impreuna.

Definirea identitatii organizationale – un cadru de evaluare si constientizare facilitat cu instrumentele noastre care ajuta profesionistii sa sustina explorarea asupra sistemelor organizationale din care fac parte beneficiarii. Se va pune accentul pe oglindirea starii de fapt in raport cu definirea proceselor de tranzitie si transformare necesare urmatorului nivel de maturitate si performanta a organizatiei. Va fi un atelier pe care-l vom studia si din perspectiva dialogului intre specialist si team leader, ca parte din dezvoltarea echipei acestuia.

Cui se adreseaza Professional Extension Frameworks level 2?

* profesionistilor certificati in metoda Points of You® la investitia de 350 euro

* specialistilor in coaching, HR, L&D, terapie, consiliere si consultanta, formatorilor si trainerilor, etc, specialisti preocupati de dezvoltare umana si profesionala la investitia de 420 euro

Professional Extension Frameworks level 2 ofera fiecarui specialist:

* 4 Agende Inspirationale Points of You®, cadou in valoare de 120 euro

* caietul de lucru pentru experienta personala in intalnire

* caietul de lucru in format digital pentru a-l putea personaliza si multiplica

* Faces va fi instrumentul principal al intalnirii, si in anumite pasaje il vei descoperi in mix alaturi de The Coaching Game & Punctum!

* posibilitatea de achizitionare ulterioara a instrumentelor Faces, The Coaching Game & Punctum la costuri speciale

 

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Alege numarul de participanti

Invalid Input
Alege data dorita (obligatoriu)

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input
Ma inscriu la newsletter (obligatoriu)Nu ati ales nicio optiune
Anti-spam (obligatoriu)
Anti-spam
  Refresh
Invalid Input