Nivelul 1 - Hello Points Workshop

Explorer, L.1

FBINSTAGRAM slide 2

NOU!!! - Acum aveti la dispozitie si extensia L1 pentru a integra in practica ta profesionala ateliere de lucru gata-facute, dezvoltate pe baza instrumentelor Points of You® The Coaching Game & Punctum! 

Cum ajuti oamenii sa se schimbe? 
Schimband felul in care gandesc si simt despre ei insisi!

Cum poti face asta?
Cu ajutorul instrumentelor potrivite!

Despre workshop

Bun venit în lumea Points of You®.

În această zi de training captivantă vei “gusta” instrumentele și metoda Points of You®, vei experimenta o formă unică de comunicare și dialog și vei adăuga noi abilități la lista ta de cunoștințe profesionale.

Absolvirea Workshopului Hello Points îți acordă titulatura de Points of You® Explorer.

Ce vei învăța?

Conceptul Points of You®

Lumea Points of You® și cum funcționează ea.

Cardurile Points of You®

Vei învăța cum să folosești o tehnică exclusivă de observație a fotografiei pentru a câștiga noi perspective.

Zooming In cu The Coaching Game

Vei trăi o întâlnire rapidă, “speed date”, cu gândurile și viziunile tale. Vei experimenta un proces distractiv și simplu, dar care devine surprinzător de profund.

Povestea mea cu Punctum

Reîncadrarea poveștii de viață într-una motivantă, folosind cardurile geniale din Punctum.

Diagrame de proces

Schițează-ți gândurile și emoțiile cu un instrument de coaching personalizat, specific pentru lucrul 1-la-1 și potrivit pentru auto-explorare.

Training Level 1 Hello Points Workshop presupune o investitie de 570 euro (pret recomandat de Points of You® Romania, ce poate varia in functie de extra-contributia fiecarui facilitator - detalii exacte despre investitie veti primi la solicitarea inscrierii) si inlcude:

Training 

Workshop live Hello Points    

6 ore

Pachetul L.1 Hello Points

Broșura workshopului, carnețel de notițe, setul de carduri exclusive L.1, alte materiale

Sacoșă de pânză

Instrumente Points of You®

The Coaching Game

Punctum

Beneficiile certificării

Diplomă de participare L.1

Titlul obținut de participant după certificare: Points of You® Explorer

Acreditare

6 puncte CCEU acordate de ICF

Notă: cei care au parcurs deja programul pot reparticipa contra investitiei de 150 euro.

 

Evenimente viitoare:

 • 8 si 9 mai 2023 l 10.00 – 18.00 l Bucuresti l Facilitator: Oana Niculae, Country Leader & Expert Facilitator Points of You® Romania

L1 Hello Points poate fi urmat si individual. Scrie-ne si stabilim impreuna ziua workshop-ului.


 

Professional Extension Frameworks Level 1

Integreaza in practica ta profesionala ateliere de lucru gata-facute, dezvoltate pe baza instrumentelor Points of You® The Coaching Game & Punctum!

Ne dorim sa aducem cat mai multa valoare profesionistilor din Romania, specialisti in coaching, HR, L&D, terapie, consiliere si consultanta, formatorilor si trainerilor etc., specialisti preocupati de dezvoltare umana si profesionala. Atelierele de lucru gata-facute sunt facilitate de Oana Niculae, Country Leader & Expert Facilitator Points of You® Romania, PCC by ICF Leadership & Executive, Mentor & Team Coach, si sunt potrivite specialistilor care faciliteaza procese de dezvoltare atat la nivel individual, cat si la nivel de grup sau echipa.

Am identificat nevoia specialistilor de a invata si de a integra in propriile portofolii ateliere versatile care le raspund atat nevoilor lor de facilitatori, dar raspund si nevoii beneficiarilor de a parcurge ateliere tematice, specifice proceselor de lucru prin care trec. Fie ca esti sau nu (inca) certificat international in metoda Points of You®, iti propunem o noua varianta de invatare pentru tine, unica la acest moment, prin care poti aduce cu usurinta si in timp rapid beneficiile sistemului in activitatea ta, beneficii care ajuta si participantii sa se dezvolte mult mai rapid.

Ce vei invata, de-a lungul acestei zile si a celor trei ateliere pe care le vom parcurge si studia ca versatilitate, puncte forte si facilitare la nivel individual, de grup si de echipa, tocmai pentru a le putea integra in cat mai multe activitati din portofoliul tau si in cat mai multe momente specifice, regasesti in continuare:

IServe cu POY – prin acest atelier vei avea la indemana un inovativ parcurs de explorare in stil coaching, un flux al discutiilor relevante care ajuta beneficiarii sa-si acceseze capacitati superioare de observare ale potentialului personal, sa observe solutii si resurse care-i sustin sa-si planifice strategic progresul. IServe este un model unic de dialog elevator creat de profesionistii practicanti si formatori in coaching din Edalt Institute. Vei descoperi cum poti maximiza valoarea dialogului propus cu ajutorul instrumentelor Points of You®

GROW cu POY – vei invata cum sa facilitezi exceptionalul model clasic de coaching, modelul GROW, care sustine setarea de obiective, colectarea de resurse pentru acestea, identificarea oportunitatilor si a actiunilor relevante, cu oricare din instrumentele propuse in intalnire, si chiar un mix din ele. Va fi un atelier care va face diferenta in portofoliul tau de activitati si procese de lucru, pentru ca il vom studia din multiple perspective: ca dialog-explorare de tip icebreaker, ca dialog-reflectie la final de intalniri, ca dialog-contractare, ca dialog-brainstorming, ca dialog-reframing.

Group Puzzle – un cadru de explorare facilitat cu instrumentele noastre care ajuta profesionistii sa observe, sa oglindeasca si sa deschida conversatii relevante despre dinamica unei echipe sau grup de lucru, despre aportul fiecarui membru in cadrul acesteia si despre imbutatirile personale si colective necesare pentru cresterea performantei. Va fi un atelier pe care-l vom studia si din perspectiva dialogului intre specialist si team leader, ca parte din dezvoltarea echipei acestuia.

Cui se adreseaza Professional Extension Frameworks level 1?

* profesionistilor certificati in metoda Points of You® la investitia de 250 euro

* specialistilor in coaching, HR, L&D, terapie, consiliere si consultanta, formatorilor si trainerilor etc., specialisti preocupati de dezvoltare umana si profesionala la investitia de 320 euro

Professional Extension Frameworks level 1 ofera fiecarui specialist:

* 4 Agende Inspirationale Points of You®, cadou in valoare de 120 euro

* caietul de lucru pentru experienta personala in intalnire

* caietul de lucru in format digital pentru a-l putea personaliza si multiplica dupa nevoie

* posibilitatea de achizitionare ulterioara a instrumentelor The Coaching Game & Punctum la costuri speciale, pentru a putea facilita cu ajutorul lor cadrele invatate impreuna.

Te asteptam in intalnirile Professional Extension Frameworks programate deja in Bucuresti si Cluj-Napoca!

 

“Nimic nu e mai bun decât “căutarea” dacă vrei să găsești ceva. ” - J.R.R. Tolkien

L1pack

  Inscriere la eveniment

  Nume/Prenume (obligatoriu)

  Invalid Input
  Adresa de E-mail (obligatoriu)

  Invalid Input
  Telefon (obligatoriu)

  Invalid Input
  Localitate (obligatoriu)

  Invalid Input
  Alege numarul de participanti

  Invalid Input
  Alege data dorita (obligatoriu)

  Invalid Input
  Mesaj

  Invalid Input
  Ma inscriu la newsletter (obligatoriu)  Nu ati ales nicio optiune
  Anti-spam (obligatoriu)
  Anti-spam
    Refresh
  Invalid Input