Points of You® Academy

Buna, mă bucur să te cunosc!

Noi suntem Points of You®.

Creăm instrumente și programe de training inovative pentru dezvoltare personală și profesională. Instrumentele noastre folosesc limbajul puternic al lumii de astăzi, limbajul fotografiilor, care inspiră și provoacă mintea.

Profesioniști din toată lumea folosesc instrumentele noastre pentru a aduce în diferite set-up-uri comunicarea semnificativă, pentru a provoca perspective semnificative și pentru a avea un real impact asupra vieților oamenilor.

Points of You® a fost fondat în 2006 în Israel, iar în România este activ din 2014, când natura surprinzătoare, neașteptată, dar precisă a instrumentelor și metodei a surprins și a motivat Country Leaderul, Oana Niculae, să dezvolte acest concept și în România.

Instrumentele Points of You® au fost traduse în peste 25 de limbi și mai mult de 100.000 de oameni din întreaga lume au participat la workshopurile noastre, deschizându-și inima și mintea.

Ceea ce oferim prin activitățile și instrumentele noastre  se bazează pe convingerea că fiecare lucru care ne înconjoară are nenumărate puncte de vedere.

Oameni, obiecte, experiențe, locuri - totul.

Nenumărate puncte de vedere.

Când nu înțelegem ceva sau pe cineva, probabil perspectiva noastră asupra acelui lucru sau acelei persoane este limitată. În acest caz, propria perspectivă limitată, ne împiedică să decidem, să comunicăm și ne simțim blocați.

Ni se pare greu de făcut următorul pas.

Instrumentele & programele noastre de training inspiră oamenii să caute noi puncte de vedere, să privească profund atât în interior, cât și în exterior.

Această mișcare este punctul nostru de vedere.

Este o misiune, o căutare, un dans.

Ne păstrează conștienți, interesați și interesanți.

Este o explorare stimulantă care ascute simțurile și deschide noi posibilități.

Points of You® Academy este o experiență de învățare.

Este o invitație la extinderea capacității de observație și extinderea cunoștințelor, în timpul desfășurării unei călătorii personale și profesionale.

Points of You® Academy este structurată pe 4 niveluri de cunoaștere.

Fiecare nivel oferă un workshop live captivant, cu atmosferă unică și conținut creativ.

Vei urca treptat scara cunoașterii, nivel după nivel!

Vei aprofunda cu ușurință conceptul interesant Points of You®.

Vei înțelege profunzimea metodologiei și instrumentelor noastre și te vei deschide acestei oportunități semnificative de afaceri.

Points of You® Academy
Workshopuri live

POY Academy levels

 Points of You® Academy

Titlurile obținute de cei certificați în funcție de nivelul parcurs

lvls1

 Points of You® Academy

Facilitează transformarea cunoașterii în câștig financiar.

Pe măsură ce parcurgi nivelurile Points of You® Academy devin disponibile noi oportunități de business.

Certified Practitioners, Experts și Masters vor face parte din echipa Points of You® oficială de facilitare din regiunile lor. Sprijiniți de un Country Leader Points of You®, echipele noastre profesioniste de facilitare vor primi în permanență suport, personalizat pe nevoile lor.

lvls2

 

lvl1

lvl2