Programe TEAMBUILDING marca POINTS OF YOU™

 

team

Procesele de team-building POINTS OF YOU™, au fost create ca răspuns la numeroase cereri primite de la profesioniști în relații interumane șau organizații, care după ce au cumpărat și experimentat instrumentele noastre, au simțit nevoia de a afla și de a examina cu atenție posibilitățile inovatoare de utilizare a acestora in diverse activitati de lucru concetrate pe dinamica performarii echipelor.

De-a lungul timpului, am dezvoltat o serie de procese cu un grad mare de inovatie pentru activitățile de team-building, al căror obiectiv principal este de a oferi membrilor unei echipe momente de relaxare și detensionare, introspecție și învățare, ridicarea nivelului de conștientizare a diferențelor individuale, a modului unic de exprimare a diverselor tipuri de personalități umane, prin crearea unui proces de comunicare sigură, sinceră și autentică, ce va facilita tuturor membrilor echipei să se poata întâlni atât cu ei înșiși, dar și cu ceilalalți într-un mod cu totul nou, neasptat….. dar întotdeuna precis !!! Vă veti bucurați personal de un proces cu adevărat diferit, o experiență unică și inedită, cu scopul de a beneficia de inspirație, implicare personală, coeziunea și apropierea emoțională între membrii echipei cât și dezvoltare personală. Și totul se va petrece într-un format nou de proces pentru sesiuni de team-building, fără clasicele activitati de a căuta comori prin pădure, fără a construi castele din lego, fără a vă purta pe brațe pentru a depași obstacole fizice etc.

Noi credem că dezvoltarea personală și implicit cea de echipă, începe întotdeauna cu o pauză de reflecție și auto-observare. Și mai credem că schimbarea nu se poate produce și susține fără exprimarea, armonizarea și intelegerea punctelor de vedere diferite !!! Schimbarea începe de cele mai multe ori atunci când suntem gata să privim lucrurile dintr-un punct de vedere diferit. Punctele de vedere sunt o parte inseparabilă și semnificativă din dezvoltarea, creșterea și performanța echipelor.

Workshop-urile pentru TEAM-BUILDING de la POINTS OF YOU™, vă vor permite să experimentați ceva cu totul diferit față de rutina zilnică, față de orice alt proces de team-building experimentat anterior și vă invită să priviți elementele de bază ale vieții dintr-o perspectivă diferită, cu scopul de a ajunge la noi percepții și puncte de vedere personale, urmând o metodologie simplă de asimilat, cu grad mare de eficiență introspectiv colectivă, metoda percepută de cele mai multe ori ca fiind Neașteptată și Surprinzătoare….. dar intodeauna PRECISĂ !!!

 

Cu dorinta de a cat mai flexibili si a ne adapta la diverse medii, programe si policitici de lucru organizationale, am creat diferite formate standard ale proceselor de team-building ce pot fi livrate, dar suntem mereu deschisi si la a crea formate personalizate, mulate pe nevoile curente ale echipei tale actuale. Procesele standard oferite de noi se pot incadra in intevale de timp de la un minim de 2 ore, pana la maxim de 2 zile consecutive cu un numar de participanti cuprins intre minim 10 – 30 oameni/echipa si cu posibilitatea de a facilita concomitent pana la maximum 2 astfel de echipe ( maxim 60 personae ), dupa cum urmeaza:

1. Workshop "Team-Building Relax": cu o durata totala de 4 ore, o pauza de 20 minute, conceput cu rolul de a oferi echipei tale un moment de relaxare si improspatare, in perioadele solicitante de lucru, cu scopul de a energiza și mări performanța, livrat in timpul sau in afara programului de lucru obisnuit, utilizand ca locatie unul din birourile/salile firmei sau orice alta locatie externa dorita, stabilita si rezervata anterior.

Obiectivele acestui mini – workshop:

1. Crearea unui moment de relaxare, facilitarea unei pauze reale atat în viață personala cat si in cea profesionala, care să permită tuturor membrilor echipei deconectarea de la rutina de lucru zilnica și de ei înșiși și a le oferi posibilitatea de a se intalni cu ei insisi si cu colegii lor dintr-un punct nou, proaspat de vedere.

2. Crearea de comunicare de calitate între participanți, îmbunătățirea gradului de cunoastere personală si autentică reciprocă între membrii echipei, urmat de o creștere gradului de apropiere personală și susținere mutuală în activitatea de lucru prin urmarea unui proces de observare personală și de grup.

3. Crearea de claritate în ceea ce privește obiectivele personale și de echipă până la sfârșitul anului 2014.

Numărul de participanți: între minim 10 si maxim 60 persoane, în 2 grupe diferite de maximum 30 persoane/grupă.

Investitia necesară: 35.00 EURO + TVA/persoană, pentru firme și companii situate in localitatile Bucuresti si judetele Prahova, Dambovita, Buzau si Brasov. Pentru restul judetelor se va aplica o taxă suplimentară de transport și eventual cazare, calculată în funcție de distanța finală față de localitatea Ploiesti, unde se află sediul nostru central. Prețul nu include eventualele costuri ale unei locații de desfășurare externe și este calculat pentru workshop-uri livrate în cadrul firmei tale.

team-building

 

2. Workshop "Team-Building Echo – Relax": cu o durata totala de 6 ore, cu 2 pauze de 20 minute, conceput cu rolul de a oferi echipei tale un moment extins de relaxare si improspatare, in perioadele solicitante de lucru, cu scopul de a  crea un ecou intern menit a energiza și mări performanța, livrat în timpul sau în afara programului de lucru obișnuit, utilizând ca locație unul din birourile/sălile firmei sau orice alta locație externă dorită, stabilită și rezervată anterior.

Obiectivele acestui  workshop:

1. Crearea unui moment de relaxare, facilitarea unei pauze reale atat în viață personala cat si in cea profesionala, care să permită tuturor membrilor echipei deconectarea de la rutina de lucru zilnica și de ei înșiși și a le oferi posibilitatea de a se intalni cu ei insisi si cu colegii lor dintr-un punct nou, proaspat de vedere.

2. Crearea de comunicare de calitate între participanți, îmbunătățirea gradului de cunoastere personală si autentică reciprocă între membrii echipei, urmat de o creștere gradului de apropiere personală și susținere mutuală în activitatea de lucru prin urmarea unui proces de observare personală și de grup.

3. Crearea unui proces de observare a modului în care echipa funcționează acum, evidențierea atât a punctelor forte cât și a dificultăților din echipa, a lucrurilor cu care echipa se confruntă in acest moment, ceea ce fiecare membru aduce în cadrul echipei și care este următorul nivel de colaborare in echipă.

4. Crearea de claritate în ceea ce privește obiectivele personale și de echipă până la sfârșitul anului 2014.

5. Instruirea participanților în diferite metode și formate pentru utilizarea instrumentelor noastre în cadrul viitoarelor procesele de dezvoltare si training cât și in timpul viitoarelor întâlniri sau ședințelor desfășurate cu echipa.

Numărul de participanți: între minim 10 si maxim 60 persoane, în 2 grupe diferite de maximum 30 persoane/grupă.

Investitia necesară: 50.00 EURO + TVA/persoană, pentru firme și companii situate in localitatile Bucuresti si judetele Prahova, Dambovita, Buzau si Brasov. Pentru restul judetelor se va aplica o taxă suplimentară de transport și eventual cazare, calculată în funcție de distanța finală față de localitatea Ploiesti, unde se află sediul nostru central. Prețul nu include eventualele costuri ale unei locații de desfășurare externe și este calculat pentru workshop-uri livrate în cadrul firmei tale. Pentru echipe de minimum 20 participanti se va oferi bonus un set de instrumente POINTS OF YOU™, format din cele 2 jocuri – THE COACHING GAME și PUNCTUM.

team-building-1

 

GARANȚIA 100%:

1. Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate majoră. Dorim ca fiecare persoană sau firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență plăcută și benefică. Suntem convinși că vei obține doar beneficii participând la evenimentele noastre și lucrând cu produsele noastre. Deci, îți garantăm 100% că merită! Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile, anunță-ne. Îți vom rambursa integral suma plătită! Noi nu îți promitem, îți GARANTĂM !!!

Pentru a aduce unul din noile conceptele standard de Team-Building, marca POINTS OF YOU™, la tine în firmă, sau pentru a crea impreună cu tine un proces personalizat de Team-Buiding conform nevoilor echipei tale, trimite un e-mail pe sau sună-ne la 0745.01.85.84 !!! Iți garantăm că toți oamenii din echipa ta, vor trăi și se vor bucura de o experiență unică, neașteptată……dar PRECISĂ !!!

Sesiunile de Team-Building vor fi facilitat de Adrian Niculae – CPC, Enneagram Coach și Trainer Certificat POINTS OF YOU™ pentru ROMÂNIA.

Adrian Niculae

Adrian Niculae este trainer certificat în diverse metode de stabilire a personalității, motivației și caracterului uman ( Eneagrama, DISC, LIFO, HOGAN), este unicul trainer român licențiat THINKBUZAN in tehnica MindMapping ( Hărți Mentale ) și deține multiple certificări și specializări în Business&Executive Coaching cât și in cadrul Proceselor de Dezvoltare a Managerilor și a Echipelor.

Adrian Niculae este și proprietar de afaceri și antreprenor, cu peste 14 ani de experiență activă în activități de import-export, distribuție națională, marketing, comerț online, strategii de concurențiale pentru diferențiere și coordonare de echipe. În anul 2000, la vârsta de 20 de ani, a fondat compania Anemona Com, în cadrul căreia lucrează 18 oameni. Începând cu anul 2011, Adrian și echipa sa oferă programe de team-building, training și coaching de afaceri pentru antreprenori ce doresc demararea unei afaceri sau dezvoltarea abilităților de afaceri.

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8