Intrebari Frecvente (FAQ)

1. Dacă este ceva serios, de ce se numește "Joc"? Am ceva de pierdut sau de câștigat?

The Coaching Game nu are nici un câștigator sau pierzător. L-am denumit joc, pentru că atunci când ne jucăm: 
  1. îndrăznim și avem curajul să spunem lucruri pe care altfel nu le-am spune în mod normal.
  2. ne permitem mai ușor să ne asumăm riscuri și să beneficiem de șansă. 
Mai mult, contextul de joacă oferă un mediu sigur, autentic și permite fiecăruia sa aleagă cât de activ doreste să participe și să se dezvăluie.

2. Trebuie sa fiu de profesie coach, trainer, terapeut sau psiholog pentru a juca/utiliza acest joc?

NU. Chiar dacă The Coaching Game este un instrument excelent in activitatea profesionala a unui coach, trainer, psiholog, profesor etc., dorința noastră a fost să concepem un produs care poate fi utilizat cu succes de orice persoană. Fie singur acasă, fie cu partenerul de viață sau cu întreaga familie, fie cu rudele, cu prietenii sau colegii de muncă, acest joc se poate adapta oricărei persoane sau profesii !!!

Pentru că THE COACHING GAME este un produs foarte nou pentru piața din ROMÂNIA, vă puteți surprinde acum audiența, ce se va bucura de ceva profund, unic și diferit! POINTS OF YOU ROMANIA salută solicitările dumneavoastră de informații suplimentare cu privire la modul în care acest instrument poate fi încorporat în activitatea dumneavoastra viitoare de training, ședinte de coaching, seminarii si workshop-uri. Suntem aici pentru a vă ajuta prin calatoria de descoperire a acestui Instrument – Jocul de Coaching și de posibilitățile pe care acesta se deschide; Sunteți intotdeauna bineveniți să apelați la noi pentru asistență !!!

3. Cum pot cumpara The Coaching Game si cat costa?

Toate informatiile referitoare la costul jocului The Coaching Game precum si comandarea on-line a acestuia le puteti face accesand acest link.

4. In ce conditii ajunge comanda la mine?

Dupa ce ati plasat comanda pe site, veti fi contactat(a) telefonic pentru confirmarea acesteia si stabilirea tuturor detaliilor suplimentare. Comanda plasata pe site-ul nostru pana in orele 16:00 de luni pana vineri la ajunge la dumneavoastra a doua zi (si sambata daca se doreste acest lucru din partea dumneavoastra). Comanda plasata dupa orele 16:00 de luni pana duminica va fi procesata a doua zi lucratoare si va ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi dupa procesare.

5. Am facut comanda dar nu a ajuns coletul, ce pot face?

Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon: 0745.01.85.84, vom face tot posibilul sa remediem problema cat mai rapid!

6. Am achiztionat The Coaching Game, a ajuns la mine, dar nu prea stiu ce sa fac, cine ma poate ajuta?

Acorda jocului putin timp, patruzand in multitudinea de posbilitati pe care ti le ofera acesta. Fa-ti timp si programeaza o sedinta, doar cu tine sau cu un partener, aseaza cartile in fata ta, a voastra, admira-le si incearca sa te conectezi la ele. Alege cartea zilei sau lasa partenerul sa o aleaga si priveste la poze, la ceea ce vor sa iti transmita. Vei regasi in carte, la paginile 8-11 informatii detaliate despre cum se joaca The Coacing Game. In plus fata de toate acestea, in pretul jocului The Coacing Game pe care l-ati achizitionat este inclus si ajutorul nostru in inceperea acestui minunat joc! Asteptam sa ne contactati telefonic 0745.01.85.84 sau pe e-mail:

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8