Roman Tanasiciuc

 

Roman are o experienta de aproape 20 de ani in vanzari, din care ultimii 11 ani dedicati exclusiv activitatilor de training.

Proiectele din Altex, Efes Romania, Philip Morris International si SAB Miller – reprezinta o carte de vizita importanta.  El a participat la construirea programelor de formare pentru echipele de vanzari si trade marketing din pozitia de Coordonator programe training. Ca si HR Manager, unul din proiectele importante la care a lucrat a fost « the learning path » - programul multilevel, multianual pentru departamentele de vanzari si marketing ale SAB Miller (URSUS).  

Roman si-a concentrat activitatea in dezvoltarea si implementarea proiectelor de training personalizat cu accent pe dezvoltarea resurselor umane.  Printre clientii importanti cu care a lucrat se numara BCR, Codecs, INA Schaeffler, Sika Romania, EON Romania, Pernod Ricard Romania, Ropharma, ANSIT, AIESEC, ISS Romania, Casa Auto Brasov.

Inteligenta emotionala este folosita cu predilectie in sesiunile sale astfel incat participantii sa beneficieze de mixul perfect dintre teorie si practica.  Experienta de invatare este unica oferind de fiecare date rezultate surprinzatoare.

Roman integreaza coachingul in sesiunile de on-the-job training, pentru ca cei cu care lucreaza sa gaseasca calea personala de atingere a obiectivelor.

A absolvit Certificarea in managementul relatiiilor cu clientii MBA OU London in 2008. Este absolvent al programului de coaching al International Coaching Academy ICATM si trainer international POINTS OF YOUTM. In prezent studiaza marketingul si comunicarea in afaceri in cadrul programului de Master al Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau.

Roman Tanasiciuc

+40 (0)723 225 995

www.points-of-you.ro

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8