Determinare

Fiecare vis are un plan!

Punerea în aplicare a intrispecției și aspirației este la fel de importantă simpla lor exersare.

Suntem mereu implicați în acțiune: ne fixăm ținte, le transpunem în atribuții și ne îndreptăm, cu determinare, către realizarea lor. Nu există o cale anume către succes și astfel, deși suntem focusați și loiali obiectivului, avem grijă să fim deschiși și către creativitate și inițiativă, care ne vor ajuta să găsim soluțiile potrivite.

Din când în când luăm o pauză, facem un rezumat și tragem concluzii, pentru a deveni mai eficienți și pentru a avea o abordare mai potrivită pe viitor.

E adevărat că uneori avem impresia că urmăm o misiune sisifică, complicată, frustrantă, câteodată parcă fără sfârșit, însă avem o putere de neclintit și întrebarea nu este dacă vom reuși, ci când vom reuși.

 

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8