Neașteptat... dar Precis!

Suntem oameni creativi și ne prezentăm munca pe scenă, în fața unui public, fie că este vorba de un workshop, de website-ul nostru, de dezvoltarea unui produs sau de o ședință unu-la-unu.

Dialogul nostru cu voi reprezintă o prestație și obiectivul nostru este ca voi să-l urmăriți și să participați. Noi numim asta “ciocănitul la ușă” – sugerând ideea de a invita ceva înăuntru și de a-l observa.

Avem nevoie să-ți atragem atenția pentru ca tu să ne auzi “ciocănitul la ușă”, să te surprindem și să te intrigăm într-atât încât să te ridici și să deschizi ușa. Acestea sunt originile limbajului nostru creativ. Vine din experiența noastră în lumea teatrului și din cea a ghidării proceselor de gândire. Un limbaj care este neașteptat, dar precis!

Neașteptat este și ambalajul instrumentului nostru. Colorat și plin de viață, diferit de tot ceea ce știm, câteodată ilogic. Poate fi neliniștitor, provocator sau captivant și tentant – principal e ca, la prima întâlnire cu el, să te zguduie puțin și să-ți deschidă ochii.

În pachet se află un mesaj, experiența prin care am trecut are o poveste care devine clară atunci când e relevantă pentru tine, când identifici ceva personal în ea. Ne-am asigurat că e sofisticat și credem că publicul nostru va înțelege. 

Deci asta facem noi – creăm o provocare, atragem atenția și, într-un moment de alertă, ne etalăm mesajul – aici am ciocănit la ușă. Tu decizi dacă deschizi sau nu!

Mulțumesc! Aplauze!

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8