Descopera experienta Points of You®!

Vino sa cunosti in mod experiential metoda noastra creativa de stimulare, explorare, reflectie, invatare si constientizare, aplicata cu ajutorul proiectiillor vizuale si a structurii oferite de tehnica de lucru Points of You®!

De ce spun participantii ca intalnirile POY sunt fantastice?

Vei afla doar luand parte la ele! 😁

Atelierele oferite in cadrul acestui eveniment saptamanal online gratuit nu sunt concepute ca si prelegeri sau prezentari de produse, ci sunt oferite sub forma de workshop-ri experientiale! In functie de pregatirea si expertiza facilitatorilor-gazda (psihoterapeut, coach, trainer, formator, consultant, manager), vei afla direct de la ei povestile personale, de ce au ales sa devina facilitatori si cum au integrat ei sistemul POY in spatiul personal de reflectie si in activitatea lor profesionala.

Fiecare intalnire este atent pregatita de catre Oana Niculae, Country Leader Points of You® Romania si profesionistii certificati ai Academiei noastre.

Pe cine invitam la acest workshop?

Castiga o mai buna cunoastere, intelegere si descopera modul in care aceste instrumente ofera un impact real asupra dezvoltarii personale si profesionale.

Persoanele preocupate de calitatea vietii lor descopera aici metoda si instrumentele de cunoastere si comunicare pe care le pot accesa oricand si inteleg valoarea adaugata a acestui spatiu de evolutie personala si profesionala continua!

Profesionistii: traineri, specialisti HR, psihologi, terapeuti, manageri, coachi, consilieri, profesori etc. descopera aici inspiratie si resurse creative speciale pentru construirea si facilitarea oricarui tip de program de training, intalniri specifice activitatii depuse, workshop, team building, sesiuni de dezvoltare a echipelor sau sedinte individuale.

Vino sa descoperi valoarea metodei si a instrumentelor Points of You®, sa descoperi prin experienta personala beneficiile aduse de abordarea noastra!  

Locurile sunt limitate asa ca inscrie-te din timp!

Participarea presupune curiozitate, deschidere si timpul tau!

Ocupa-ti locul la intalnire inscriindu-te pe formularul verde din stanga paginii!

 • 13 mai 2021 | ONLINE | Ora: 18.30 - 20.30 | Facilitator: Mihail Pricop - Level 2 Practitioner Points of You®
 • 20 mai 2021 | ONLINE | Ora: 18.30 - 20.30 | Facilitator: Ioana Dragne - Level 2 Practitioner Points of You® | Tema: Care e solutia ta cand se intampla ceva neprevazut? - partea II
  • 27 mai 2021 | ONLINE | Ora: 18.30 - 20.30 | Facilitator: Daniela Caluian - Level 2 Practitioner Points of You®

    P.S. Pentru inscrierile efectuate in ziua webinarului, asigurati-va ca trimiteti formularul inainte de ora 16.30, pentru a primi detaliile de conectare.

    chemare

     si Sinergie in echipa / familie

    Inscriere la eveniment

    Nume/Prenume (obligatoriu)

    Invalid Input
    Adresa de E-mail (obligatoriu)

    Invalid Input
    Telefon (obligatoriu)

    Invalid Input
    Localitate (obligatoriu)

    Invalid Input
    Alege data dorita (obligatoriu)

    Invalid Input
    Alege numarul de participanti

    Invalid Input
    Mesaj

    Invalid Input
    Extra Captcha (obligatoriu)

    Invalid Input Va rugam sa completati campul de deasupra cu raspunsul la intrebarea: ce zi urmeaza dupa marti?