Points of You™ Business Flex

Points of You™  Romania conecteaza oamenii, invita la deschidere si faciliteaza evolutia!

Oamenii din echipa ta comunica sau doar vorbesc intre ei? Oferi oamenilor din echipa ta spatiu de siguranta necesar in care sa se exprime?

Echipele sunt formate din indivizi, nu din functiile lor, stim asta in teorie, insa, in practica, uneori omitem!

O echipa sudata, in care oamenii vorbesc deschis si invata sa-si gestioneze conflictele ce apar inevitabil, in care obiectivele devin scopuri comune, nu tablou de orgolii, in care ritmul de lucru se aliniaza si devine fluid, este un ingredient absolut necesar ce indica performanta!

Points of You™ Business Flex este un program dedicat mediului de afaceri si echipelor, a carui principal scop este de a facilita crearea unui spatiu de siguranta in care echipa sa comunice autentic si, de acolo, oamenii sa invete sa genereze noi actiuni din unicitatea fiecarei echipe in parte, urmarind caile potrivite si personalizate de atingere a obiectivelor stabilite de companie. Activitatile propuse faciliteaza comunicarea in zona de business si maximizeaza eficienta cu care sunt folosite resursele interne si externe.

Intalnirile sunt un concept unic – combinatia intre programele de coaching, individual si de echipa si metoda Points of You™ , alaturi de instrumentele noastre - Faces, The Coaching Game și Punctum. Flexibilitatea si adaptabilitatea programelor si a modul de utilizare a instrumentelor Points of You™ raspund nevoilor fiecarei echipe in parte, punandu-se astfel fundatia sanatoasa a relatiilor in cadrul acesteia - de la comunicare, la actiune, la performanta! Ne putem intalni in cadrul teambuilding-urilor, a debriefing-urilor, a sedintelor de brainstorming, negociere si coeziune a echipei, intrucat au capacitatea de a crea contextul potrivit pentru comunicare, gandire strategica si creativa in spatiul profesional.

“First Date with Points of You™ Business Flex” – program unic in Romania - este propunerea noastra pentru o prima intalnire, asa cum sugereaza si numele, un program in care, pentru 6 ore, veti trai cu adevarat experienta comunicarii, a deschiderii, intalnirii cu voi si cu ceilalti si invitatia de a planifica actiuni personale si de echipa din zona creativitatii, nu a celei in care “trebuie sa facem ceva”.

Programul este facilitat de echipa Points of You™ Romania si partenerii ei, profesionisti care cumuleaza 125 ani de experienta in training, coaching si facilitare.

Hai sa ne cunoastem!