Ramona Ungureanu

 

La 18 ani, când am pornit pe drumul independenței, nu știam că misiunea mea este să fiu suport și ancoră pentru cei care trec prin schimbări puternice în viață. Și pentru acest motiv, probabil, am ajuns să lucrez în resurse umane, unde mă desfășor de 14 ani ca specialist și de 10 ani ca manager. Din toate ariile în care am activat în această nișă, cele mai frumoase și cu rezultatele cele mai vizibile mi s-au arătat trainingul și dezvoltarea echipelor.

În 2014, în timpul derulării primei mele certificări de Life Coach, dezvoltarea mea personală începută în 2008 a căpătat putere, sens și vizibilitate. Experiențele trăite ca om pregătit de un Life Coach pasionat au fost extraordinare, schimbările produse – majore, obiectivele personale atinse – 95%, obiectivele profesionale atinse – 100%, adică era uimitor ce se întâmpla! M-am deschis către a întâlni oameni minunați, profesioniști cu care am rezonat, iar asta nu a făcut decât să îmi dea aripi și încredere deplină că acesta este drumul meu și că aici pot fi de cel mai mare folos oamenilor, dar și mie însămi.

Înțelegeam, de asemenea, că suntem diferiți și că modalitățile în care avem nevoie să fim ajutați nu sunt aceleași pentru toți. De aceea, când am descoperit Points of You®, mi-am spus că trebuie să ajung să experimentez neapărat metoda. De ce? Este puternic vizuală, puternic stimulantă, puternic provocatoare și îmi plăcea, îți provocă status quo-ul. Am clienți atât cu capacitate imaginativă și cu putere de conectare interioară, cât și cu nevoie de stimulare vizuală, iar când mi s-a dat posibilitatea să pun în aplicare Punctum sau The Coaching Game, rezultatele au fost fantastice.

Acesta îmi este într-adevăr misiunea: să îi ajut pe cei care doresc să facă mult dorita curățenie în viața lor, să își găsească resursele să ia decizii, să le aplice, să ia acțiune, să transforme ce nu le e benefic, să își ia puterea înapoi și viața cu totul.

Satisfacțiile? Nu vi le pot descrie în cuvinte. Atât de mari și frumoase și hrănitoare sunt. Atât pentru mine, cât și pentru clienții mei.

Cum nimic nu este întâmplător, iar Legea Atracției funcționează pe deplin, viața mi-a adus clienții de care am avut nevoie ca, implicit, și eu să continui să mă dezvolt. Și pentru asta, și multe altele, sunt recunoascătoare Universului, lui Dumnezeu Unul.

Acreditări:

  • Trainer certificat (European Institute, Bucuresti)
  • Life coach certificat  (Associate Power Coach – Coaching & Leadership Institute, Canada)
  • Certificare în Managementul Resurselor Umane (Asebuss - Romanian American School of Business, București)
  • POINTS OF YOU™ Practitioner

Servicii oferite: ateliere de dezvoltare personală/ life coaching, life coaching individual si pentru echipe in companii.

Date de contact:

Ramona UNGUREANU
Life Coach | Change Vector
Points of You® Practitioner
+40 723.078.127
Email:  
Web: www.atelieruldecoaching.biz 
Facebook

"Everything you want is on the other side of fear." - Jack Canfield