Dana Tudor Tănase

"Dana are o experiență de peste 12 ani în team management, sales, customer care, şi 10 ani în managementul proiectelor. Evoluţia ei profesională pune in evidenţă, dorința de dezvoltare și învăţare permanentă, precum si diversificarea domeniilor si experienţelor.

Experienţa ei de management corelată cu implicarea în formarea și dezvoltarea oamenilor se regăsesc în rezultate și parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii precum: Oracle, IBM, Vodafone, HP, Siemens, BT etc.

S-a format în management si business development, absolvind cursurile de de Excelenţă in Management de la Asebuss, Master în Management Multimodal, Facultatea de Studii Europene, specializarea în Management la Univ. Babes Bolyai. Este specializata in Project Management, a absolvit cursurile de PMI si Analiza de business, iar pe partea de management al oamenilor si negociere a absolvit cursurile “Principles of Master in Negotiation” la Stamford si “Manager as Coach”.

Pe partea de dezvoltare personala este trainer certificat in:

  • NLP
  • Process Communication Model
  • Points of You

Este specializată în livrarea programelor de training pentru echipe de vanzări și echipe manageriale si programelor de executive coaching. 

Este fondatoarea companiei Creative & Bright.

Este implicata in mai multe proiecte de voluntariat si crede ca fiecare dintre noi putem aduce o valoare la nivel de comunitate, societate in care traim, astfel incat sa contribuim la dezvoltarea ei si cel mai important la educatia noilor generatii."

Dana Tudor Tanase
m: +40725212559
e: 
www.creative-bright.com