Luiza Stefan

 

"De 5 ani sunt coach si trainer si lucrez cu si pentru oamenii care isi doresc schimbare si rezultate sustenabile, atat in viata privata, cat si in mediul profesional. 

Cred cu tarie ca depinde doar de tine sa iti traiesti viata la care visezi... asa ca firma pe care am fondat-o se numeste UP 2U. 

Poti ajunge atat de sus cat iti dai voie sa mergi cu imaginatia si cu actiunea. Universul nu raspunde la ceea ce gandesti, ci te pune fata in fata cu urmarea actiunilor pe care le faci.

Cu fiecare training pe care il livrez, fie pentru formarea exploratorilor Points of You®, fie cele in care folosesc instrumentele, redescopar ca introspectia nu ne izoleaza, ci doar ne aduce alaturi de oamenii si rezultatele de care avem nevoie pentru a depasi barierele perspectivelor limitate. 

A fi constient si a avea claritate asupra  tuturor aspectelor legate de viata personala si profesionala este o binecuvantare care genereaza noi si nelimitate posibilitati.

Am folosit cardurile peste tot - cu elevii in "Scoala Altfel" sa-si descopere super-puteri, cu liceenii care isi cauta vocatia, in life coaching si programe pentru executivi, in facilitare de grup, ice-breakers in training si team building. 

Sunt recunoscatoare ca fiecare om pe care il intalnesc in aceste contexte ma ajuta sa descopar noi intelesuri la instantaneele pe care parea ca le cunosc atat de bine! "

Luiza Stefan
Coach & Trainer

Mobil: 0726.186.300
Email:
Web: http://www.justbeliveinyou.ro/