Doina Binig

 

 

Doina Mihaela Binig este Managing Partner al ESTIM CONSULT și are 25 de ani de experiență în industrii ca tehnologia informației sau sectorul energetic si tot atâția ani în management și leadership, inclusiv la nivel internațional.

De-a lungul timpului a ocupat poziții de top management, Chief Financial Officer, Chief Operations Officer, VicePreședinte strategie și a condus proiecte externe și interne de importanță strategică, cu  impact foarte mare asupra culturii organizaționale și cu imbunătățirea majoră a performanței.

Dincolo de certificările obținute (EMBA, Professional Certified accountant, Trainer, Project manager, Transformation manager, NLP Practitionner, Certified coach), recomandările vin în primul rând din partea echipelor cu care a lucrat și alături de care a finalizat cu succes proiecte foarte importante.

A ales să se dedice carierei de consultant, mentor și coach pentru managerii și antreprenorii aflați în fața unor provocări noi in viața profesională –  extinderea business-ului la nivel global, creșterea și operaționalizarea unei afaceri, un pas înainte în carieră.

A fi leader inseamnă și să-ți dorești să faci un pas înainte în viața ta și să-ți asumi drumul care ți se deschide in față, cu încredere, responsabilitate față de tine și de ceilalți, cu mult curaj.

Doina crede în potențialul fiecăruia de a-și descoperi țelul, de a evolua în permanență, de a învăța lucruri noi, de a fi creativ și a duce a viață împlinită.

E-mail: