Octavia Niekoop

 

Octavia Niekoop ofera Servicii de Consultanta Organizationala (HR) si Leadership si susține workshop-uri de dezvoltare profesională de echipa.

A lucrat pe pozitii de Administrare si management in Resurse Umane în multinationale din industria de energie si de telecomunicatii iar acum ofera consultanta in zona de administrare, strategii organizationale, procese resurse umane, strategii de brand employer, procese operationale etc.

Printre clienti se numara:

  • profesionisti si echipe atat din companii multinationale (ADP, Endava, Raiffeisen Bank, XLab, Nestlers, Darvari Organic Farm, Euromaster, etc.)
  • firme antreprenoriale (clinici dentare, afershool-uri private, firme de arhitectura, firme de gestionare flote autvehicule, firme de organizare de evenimente, etc.)
  • scoli, licee, asociatii de studenti/liceeni (The Change Hub, presedinti ai consiliului elevilor de la licee de top din Bucuresti: St. Sava, Mihai Viteazul, Tudor Vianu), castigatori de la diverse olimpiezi nationale si internationala, Hackatons.

Octavia este coach si consilier vocațional certificat ANC, cu un curs de Managementul Resurselor Umane la Assebuss (EMBA) în București, și un curs de Onboarding al Universității din Minnesota. De asemenea este Trainer Certificat de nivel 2 in metodologia de coaching de echipa: Points of You®.

Misiunea ei este să ofere o experiență organizatională excelentă într-un spatiu incluziv, care oferă oamenilor sprijin, astfel încât să se simta inspirați să îți atingă potențialul.

Octavia Niekoop
Mobile: (+4)0732 999308