Diana Stoicescu

 

DAIANA STOICESCU  |  Executive Coach  |  Mentor Coach  |  Supervisor

De când am ales să fiu Coach profesionist susțin managerii și echipele pentru creșterea eficienței. Astăzi, ofer o gamă variată de servicii și programe de coaching, de la coaching individual, de echipă, de grup, la managementul eficienței, managementul carierei, succesul într-un rol nou, creșterea energiei și motivației, descoperirea propriilor talente și orientarea către acțiune. Sunt un coach PCC, acreditat de către Federația Internațională de Coaching, iar de anul acesta sunt președinte al capitolului local al Federației Internaționale de Coaching.

La certificarile și pasiunea mea pentru Marketing Direct, Jurnalism și Relatii Publice se adaugă specializarile în coaching executiv, coaching folosind instrumentele de diagnoză cu Eneagrama, în leadership transformational și supervizare. Ader cu entuziasm și pasiune la cele mai înalte standarde de calitate.

Imi petrec viața într-un mod armonios, învățând continuu, făcând coaching, citind, dansând, făcând scufundări de fiecare dată cand am ocazia.

Date contact:

M: +40 787.889.348

W: www.daianastoicescu.com
E: