Dan Irimia

 

         „Nu contează pe cine ai în față, contează pe cine ai alături”

De ce să fiu alături de tine? Pentru că îmi place să lansez provocări prin care  oamenii se descoperă, se dezvoltă și își cresc performanțele.

Sunt antreprenor, trainer și coach, dar mai mai presus de toate sunt un om cu o mare experiență, pe care mi-o evalueaz și adaptez continuu la timpul în care trăim.

În ce cred? Cred în capacitatea oamenilor de a se autodepăși, precum și în educația ca proces pe parcursul vieții. Pentru mine trainingul reprezintă o rotiță importantă într-un angrenaj din care mai fac parte cursantul și mediul in care acesta își desfasoară activitatea după ce participă la un curs.

Ce mă recomandă?  Pe lângă ”vocea și talentul meu” mă recomandă:

  • bucuria de a fi în contact cu oamenii
  • cei peste 28 de ani de conducere a unor echipe din diverse domenii, din care peste 5 ani de vânzări și peste 8 de training și dezvoltare a adulților
  • cele peste 750 de cursuri, seminarii și workshopuri susținute și cei peste 2500 de participanți la cursurile mele
  • cursurile la sală concepute într-un mod proproiu, original și antrenant și cursurile e-learning concepute într-un format modern și interactiv
  • pasiunea cu care fac training, coaching și dezvoltare…

….dar mai ales mă recomandă ceea ce spune majoritatea oamenilor care au participat la cursurile mele, adică: „nu te plictisești”, „profesionist”, „totul interactiv”, ”motivant”, „te inspiră”, „har”, „îi pasă”.  

De ce POINTS OF YOU™? Cred cu tărie că intrumentele POINTS OF YOU™ nu trebuie să lipsească din ”trusa de instrumente” a oricărui lider, manager, trainer, coach, specialist HR, profesor, terapeut și psiholog. Dar, cel mai important, nu trebuie să lipsească părinților pentru că acest joc dezvoltă relația și comunicarea între părinți și copii. La orice vârstă aceste instrumente dezvoltă creativitatea și identifică soluții atunci când par a nu exista, ajută la dezvoltarea echipei, stimulează autocunoașterea, gândirea, toleranța și relaționarea cu ceilalți, fiind și un instrument extraordinar de petrecere a timpului liber cu prietenii ori în teambuilding.

Participă la evenimentele POINTS OF YOU™, studiază site-ul și alătură-te rapid comunității POY! Te astept să servim o cafea împreună!

Sunt convins că atunci când vrei cu adevărat ceva vei învăța cum să obții acel lucru.

Telefon: 0726 681 889
Email: