Roxana Ciurtin

 

 

 

 

 

 

 

Psiholog cu drept de liberă practică, psihoterapeut de orientare cognitiv comportamentală atestat de Colegiul Psihologilor din România având formare complementară în terapie sistemică familie-cuplu-copil, psihologie educațională și clinică cu certificare internațională a competențelor; consilier vocațional și trainer acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări;

Co-owner Centrul de Psihologie Creativă, Roxana are expertiză în:

 ü  terapie individuală și de grup; 

ü  terapie sistemică familie-cuplu-copil;

ü  consiliere vocațională pentru adulți și adolescenți;

ü  programe de dezvoltare personală;

ü  ateliere creative pentru părinți și copii cu componentă psihologică;

ü  programe de training și team-building pentru companii;

ü  grupuri specifice de suport emoțional;

ü  certificare internațională în facilitarea POINTS OF YOU și folosirea instrumentelor The Coaching Game & Punctum.

Dragostea pentru oameni este motivația profesiei pe care o face cu dedicare și pasiune. "Nu eu am ales drumul ci drumul m-a ales pe mine, din dragoste pentru oameni", spune Roxana. Are experiență în terapia individuală și de grup, însoțind clienții săi - pe care îi consideră parteneri - pe drumul cunoașterii de sine, al schimbării, acceptării și curajului, totul pentru acea stare de echilibru interior pentru care aceștia îi mulțumesc. 

A fost parte din proiectul unic în Romania "Effects of Chopin", care reprezintă un studiu în timp real al efectului muzicii asupra psihicului copiilor. 

Psihoterapeut în cadrul grupului de suport emoțional Viața Verde Viu, program de detoxifiere și nutriție holistică cu o puternică componentă terapeutică.

Din portofoliul său de lucru mai putem aminti experiența de lucru cu grupuri specifice, așa cum a fost cea de trainer în cadrul proiectelor europene desfășurate de-a lungul anilor trecuți sau experiența de management pe care a avut intr-o lungă carieră bancară.

Mama a doi copii, Roxana se implică cu pasiune în activități și proiecte de parenting, transmițând cu naturalețe din valorile sale, valori pe care se clădește o familie sănătoasă fizic, psihic, emoțional. Crede în forța interioară a fiecăruia. "Secretul meu este recunoștința față de tot ce mi-a oferit viața și față de tot ce am putut și eu să întorc înapoi prin accesarea nebănuitelor resurse ale sufletului și ale minții".

Alte linkuri:

http://www.cepsi.ro/profile/roxana-ciurtin/

https://viataverdeviu.ro/tabara-detoxifiere-2017

https://www.linkedin.com/in/roxanaciurtin/

Interviu Effects of Chopin