Mihaela Feodorof

 

Mihaela Feodorof este unul dintre acei oameni care s-a hotarat sa lase fotoliul cald al angajatului si sa porneasca pe drumul nou si plin de neprevazut al antreprenorului. Numele ei este direct legat de Yourway Life & Career Counseling, companie pe care a infiintat-o cu 6 ani in urma si care acopera doua directii de business: una care se adreseaza companiilor, oamenilor de business si lederilor, specializata in servicii de business consulting si executive coaching, reunite sub brandul Performanceway, si cea de-a doua, Yourway, care ofera servicii de evaluare si consiliere pentru studenti, elevi si copii (incepand cu varsta de 2,5 ani).

Ca business consultant, Mihaela ofera, prin Performanceway, instrumentele prin care liderii isi pot calibra resursele umane in stransa legatura cu strategia de dezvoltare a companiei, astfel incat businessul sa devina mai profitabil. Astfel, se redeseneaza modelul organizational, pornind de la personalitatea, abilitatile si competentele persoanelor-cheie din companie.

Mihaela are o experienta in HR de 16 ani in cadrul BRD - Groupe Societe Generale, unde a coordonat echipa de recrutare, acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari. A asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani si a implementat primul sistem de consultanta interna de resurse umane. In paralel, a reprezentat imaginea de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate, a creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare, resurse care au asigurat planul de succesiune al bancii.

Pe noul drum pe care a pasit cu Yourway Life & Career Counseling, Mihaela a avut ocazia sa construiasca programe de dezvoltare organizationala pentru clientii din business, sa consilieze tineri din ONG-uri studentesti sau multinationale si, nu in ultimul rand, sa dea viata primei linii de business care are ca scop identificarea si dezvoltarea potentialului copiilor.
Dupa primii 5 ani de activitate, Mihaela a adunat eseurile si opiniile aparute in presa intr-un volum aparut la editura Tandem, cu titlul “O sa mori de foame”.

Programele pe care le-a urmat (IBR & Chartered Institute of London, Banking management and marketing, ASEBUSS - HR Management, ERUDIO Leadership) si certificarile pe care le-a obtinut de-a lungul anilor (HART, HOGAN Assessment Certificate, Performance Consultants International - Certificate for Professional Development, Executive Coaching for Performance and Purpose in Organizations) au ajutat-o pe Mihaela sa-si construiasca un business de succes si sa-si gaseasca implinirea in reusita celor de care a fost alaturi in procesul de dezvoltare profesionala dar si personala.

Mihaela Feodorof

Executive Coach and Business Consultant (www.performanceway.ro)
Owner and Career Architect (www.yourway.ro)

+40 722 788 375