Anda Suta

 

Anda acompaniază persoanele cu potențial care iși doresc sa evolueze spre o carieră de success și să dezvolte relații sănatoase, o stare de bine și încredere în forțele proprii. Este antreprenor al companiei de coaching și dezvoltare personală You are more și este și Coach recunoscut în compania BRD Groupe Societe Generale.

Anda are o experienta solida în acompanierea persoanelor pentru dezvoltarea în cariera iar în ultimii ani și-a dedicat atenția, studiind și practicând coaching pe aspecte legate de descoperirea potențialului personal și profesional, gestionarea relatiilor conflictuale sau a mediilor toxice, dezvoltarea capacităților manageriale, creșterea stimei de sine, consolidarea relației cu propria persoană și ceilalți, schimbarea obiceiurilor în relații, inteligența emotională, flexibilitate, redescoperirea motivației și a pasiunilor.

În 2009 a descoperit pasiunea pentru coaching, formându-se in 2 școli de renume din Romania: Școala Metasysteme si Școala de NLP și Coaching Mindmaster și 2 cursuri cu certificari prestigoase în coaching din Statele Unite. Ulterior a continuat formarea și perfecționarea în coaching, urmand și un program de mentorat în coaching. În 2012 este recunoscut ca și Coach international în reteaua Societe Generale Paris iar în 2013 a obtinut acreditarea internațională de Associated Certified Coach (ACC) la International Coaching Federation (ICF). Și-a continuat dezvoltarea în coaching prin diferite formări legate de dinamica de echipă și coachingul de echipa, având o certificare internațională pentru Abordarea sistemica a coachingului de echipă (AOSC).

 

Anda Suta
Coach&Talent developer ACC ICF
You are more
0722 165296
www.youaremore.ro