Vlad Dutescu

 

Vlad a fondat in 2004 Add Value Serv, companie specializata in evaluarea si dezvoltarea personala si a planului de cariera, in training si coaching. Are peste 15 ani de experienta in marketing si vanzari pe piata medicala si farmaceutica pentru companii precum Jouvenal/Pfizer, Richter Gedeon, SCA Hygiene Products si Universitar Farma. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, master in Marketing Strategic, si doctor in Marketing (Managementul Relatiilor cu Clientii) la Academia de Studii Economice Bucuresti.  Ca trainer, coach si evaluator de personal are certificari acordate de companii din SUA, Austria, Marea Britanie, Italia si Romania. Lucreaza cu companii din domenii precum: farmaceutic şi servicii medicale, financiar-bancar şi asigurări, servicii profesionale, IT, agricultură, retail, distribuţie, producţie, auto, construcţii şi management de proiect, FMCG, electrocasnice, şi altele.

 

In 2008 a adus in Romania Sandler Training, lider mondial in trainingul de vanzari si in managementul vanzarilor. De mai bine de 40 de ani, Sandler e recunoscut pentru metodologia sa inovativa, distincta si eficace prin care ajuta oamenii de vanzari si managerii sa foloseasca un sistem de vanzari si un proces de relationare interumana, cu aplicabilitate si impact imediat in viata reala.

Cum sa-ti atingi obiectivele personale si organizationale, de la decizia de angajare pana la evaluarea performantelor, de la crearea si implementarea planurilor strategice de vanzari pana la motivarea oamenilor pentru a le atinge, de la intelegerea noilor tehnologii informatice pana la personalizarea acestor pentru a veni in intampinarea oportunitatilor in relatia cu clientii? Probabil avem cel mai eficace raspuns pentru tine. Filosofia noastra cuprinde o abordare completa a procesului de vanzari, reinventarea relatiilor umane si asigurarea unei atitudini total noi fata de procesele de vanzari si management.

  • Sandler Management Solutions
  • Coaching – The Sandler Way
  • Recrutare si evaluare pentru manageri, evaluare pentru HR
  • Plan de cariera pentru angajati, plan de afaceri pentru antreprenori
  • Certificare Sandler Selling System

 

Vlad Dutescu
CONSULTING • TRAINING • ASSESSMENT • COACHING

www.sandler-ro.com

+40.722.355.341