Carmen Iablonschi

 

"Cine sunt eu?” 

Este cea mai simpla dar si cea mai provocatoare intrebare, as putea sa dau foarte multe raspunsuri dar, am sa ma opresc doar la cateva aspecte care definesc omul care sunt astazi .

Sunt Carmen Iablonschi, o fire vesela care iubeste oamenii  si ii place sa fie inconjurata de ei.

Sunt o corporatista  prin definitie, lucrez in sistemul bancar de 13 ani. Din anul 2010 sunt trainer intern in cadrul unei bănci din România. Aceasta provocare  a presupus schimbarea cu 180 grade a activitatii mele de pana atunci, activitate ce presupunea vanzare si creditare in cadrul sucursalei. Privind retrospectiv, pot spune ca am luat cea mai buna decizie din viata mea, si asta pentru ca mi-a dat ocazia sa ma dezvolt nu doar profesional ci si personal.

Acesta a fost momentul in care am inceputul  calatoria in lumea dezvoltarii personale si am ales sa studiez Programarea Neuro Lingvistica devenind NLP Practitioner membru al Societatii NLP- Richard Bandler. Sunt trainer acreditat POINTS OF YOU Practitioner.

 

Ca Trainer intern ariile mele de expertiza sunt: vanzari, negociere, NLP, CRM, Induction Day, modelul de servisare bancar, produse si servicii bancare dar si customer care. In cei 5 ani de activitate de training in cadrul bancii am acumulat peste 2.000 de ore de curs cu oameni din toate regiunile Romaniei. 

Cu drag,
Carmen Iablonschi 
0745291603