The Coaching Game

Comandati acest instrument

Pret: 795.00 RON

The Coaching Game este un instrument intens și creativ pentru exerciții de dezvoltare personală. Jocul vă invită să vă eliberați de șabloanele de gândire și să descoperiți noi soluții la provocările din viața personală sau profesională.

Ca și prezentare, jocul este extrem de ușor de folosit, plăcut din punct de vedre estetic; abordează 65 de concepte comune/ obișnuite de viață, prin nenumărate interpretări fascinante, directe, abstracte sau creative, reușind astfel să creeze contexte surprinzătoare și să evidențieze noi perspective.

Abilitatea lui de a spori procesul gândirii și al comunicării, transformă jocul într-un instrument practic indicat pentru: life & business coachi, traineri, terapeuți, manageri, psihologi, consilieri, lideri etc. Poate fi folosit, de asemenea, individual, unu-la-unu, în grupuri mai mici sau mai mari (până la peste 100 de persoane), fiind ușor de adaptat la orice obiectiv sau temă.

Bine, dăm puțin “din casă” și îți spunem de ce numim noi The Coaching Game worshop-ul la pachet. Pentru că este exact așa: un joc-instrument conceput în sistem “ready to use”, punându-ți la dispoziție resursele de facilitare necesare unei întâlniri:

 • Idei pentru temele pe care le poți aborda:
  - clarificarea unei relații de orice natură sau din orice arie;
  - survolarea în timp a unui comportament;
  - conflictul unui decizii;
  - provocarea nevăzută a unui situații.
 • Resurse vizuale metaforice, sub forma de carduri foto, ce te ajută să-ți extinzi orizontul, înțelegerea și creativitatea, prin stimuli de ordin raționali și stimuli ce ating zona emoțională.
 • Cartea jocului – resursă ce potențează valoarea fiecarui card foto prin citate, gânduri, întrebări și povestiri, selectate astfel încât să-ți pună la dispoziție mai multe puncte de vedere, îmbogățindu-l astfel pe al tau.
 • Schema de bază a jocului - diagramă textilă, ușor de urmărit, care te îndrumă pas cu pas în utilizare.
 • Notițele de focusare – sintetizează într-o singură foaie elementele principale ale fiecărui joc, cu spațiu pentru esența extrasă în urma acestuia și spațiu destinat viitoarelor acțiuni, devenind astfel o resursă excelentă pentru follow-up-ul următoarelor tale întâlniri.
 • Toate acestea integrate într-un ambalaj textil simplu și elegant, ce duce cu gândul spre un cadou surprinzător și plăcut.

 

pdfBrosura The Coaching Game in format PDF1.01 MB

 

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8