POINTS OF YOU™ Train the Trainer - intern ORANGE -

POINTS OF YOU™ Train the Trainer - intern ORANGE -

Data 08/07/17

Locatie Orange Romania

Categorii: Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer

Vizualizari: 883

Rating:

Ce este un Workshop "POINTS OF YOU™ TRAIN THE TRAINER"? Cu cine mă întâlnesc? Unde are loc? Pentru cine este concepută o astfel de întâlnire? Cum să mă îmbrac? La ce să mă aștept? Încet, încet …!

Este cel mai popular workshop organizat de noi. Acest workshop este destinat fie celor care deja au achiziționat unul sau mai multe instrumente de la noi, pentru orice participant anterior la un workshop de "Întâlnire Experimentală" sau pentru orice alt profesionist implicat in activități de dezoltare pesonală (trainer, coach, manages, formator, facilitator, manager, psiholog, terapeut, profesor, consilier etc.)  care sunt gata să-și extindă trusa de lucru cu instrumente creative noi și doresc să ințeleagă cu profunzime cum utilizând instrumentele noastre, pot să introducă un catalizator inovator și intuitiv în procesele lor de lucru cu clienți individuali sau cu echipe. 

Pentru a te înscrie si pentru a afla informații complete despre workshop-ul nostru "Certified POINTS OF YOU™ TRAIN THE TRAINER dă click aici.

 

2017-08-07 00:00:00
0000-00-00 02:00:00