Cristina-Doria Onofrei

Sunt Cristina si ajut oamenii sa-si imbunatateasca comunicarea pentru a se putea intelege mai bine si a avea o viata mai buna. Se stie ca viata buna si fericirea nu sunt atat de mult legate de lucrurile din jurul nostru, cat de relatiile sanatoase pe care le construim in fiecare zi.

Tu ce fel de relatii construiesti? Stiai ca o relatie sanatoasa se poate dezvolta doar cu o comunicare eficienta?

Te pot indruma sa inveti cum sa comunici deschis, sincer si constient astfel incat sa reduci probabilitatea aparitiei conflictelor in viata ta, si daca ele totusi apar, sa le gestionezi in asa fel incat sa arati ca te respecti pe tine si ca il respecti pe cel cu care discuti. Te ajut sa intelegi unicitatea fiecarui om din viata ta si modul in care limbajul comun dintre tine si el te va ajuta sa construiesti relatii sanatoase si o viata implinita.

Fac asta prin coaching, training, public speaking, team building, workshopuri, diferite evenimente, cursuri.

 

Tel: 0747.314.898
E-mail:
Web: http://comunicaltfel.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/ComunicAltfel

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8