Practicant Points of You™ - competente si abilitati pentru profesionisti

Obiectivul acestei intalniri de training interactiv este acela de a cunoaste si de a integra, prin studiu experimential, tehnica Points of You™, capatand in acelasi timp abilitatea de a folosi intrumentele noastre “out-of-the-box” The Coaching Game, Punctum si Agenda Inspirationala!

Unde si cand ai nevoie de metoda si instrumentele Points of You™?

Stii cum se spune ca “o imagine face cat 1000 de cuvinte”? Acele 1000 de cuvinte sunt unice pentru fiecare dintre noi, ne atrage atentia doar ceea ce este important pentru noi in acel moment.  

Fotografiile de tip metafora, elementele cele mai de impact ce compun jocurile Points of You™, ofera posibilitatea fiecarui participant sa-si observe si sa-si exprime propriile perspective, intelegeri, adevaruri, trairi si interpretari. Fiind elemente vizuale si accesand limbajul nostru natural de a invata si de a colecta amintirile, cardurile foto solicita arhiva propriei memorii, a emotiilor, a creativitatii, a mindset-ului personal. De aceea, asocierile complete pe care le facem prin ele, corelate cu situatii prezente ce ne preocupa sunt surprinzatoare, neasteptate dar precise.

Schimbarea, pusa in slujba evolutiei, incepe cu modificarea de perspectiva, de intelegere, reinterpretare, reincadrare, atat rationala, cat si emotionala. Acesta este un punct cheie in orice proces transformational, de tranzitie, de comunicare ecologica, de relationare, de negociere/ mediere, in orice proces in care ai nevoie sa antrenezi curiozitatea pentru a gasi solutii si idei noi, creative, gandire laterala, in orice proces de antrenare de soft skills. Poti lua in considerare situatiile in care:

- ai nevoie sa sustii oamenii sa se deschida, fata de ei insisi si fata de ceilalti, pentru a comunica, nu doar pentru a vorbi;

- ai nevoie sa faci din negociere o discutie confortabila si eficienta;

- ai nevoie sa creezi spații pentru intrebări, reflectie si actiune;

- ai nevoie de sustinere si clarificare in contexte decizionale;

- ai nevoie sa folosesti dezacordul ca resursa a creativitatii;

- ai nevoie sa atingi subiecte delicate si folosesti pretextul de joaca;

- ai nevoie sa conectezi asertiv membrii unui grup sau a unei echipe, pentru a putea conlucra si performa;

- ai nevoie sa luminezi “blind spot”-urile, zonele neexplorate inca;

- ai nevoie sa creezi vision board-uri pe diferite teme si cu echipe diferite;

- ai nevoie sa intelegi in procesele de consultanta, recrutare, mentoring, training, mindsetul si comportamentul predominante ale clientilor, angajatilor si ale partenerilor tai, pentru a-ti putea clarifica cum si unde sa aduci mai multa valoare;

- procesele de art terapie si fototerapie – https://phototherapy-centre.com/therapeutic-photography/;

- in orice proces de coaching individual si de echipa – Perceptual, Behaviour, Transformational, Team, Leadership, Solution Finder, Systemic etc.

Cui ii va fi de folos atat metoda cat si instrumentele creative Points of You™?

- profesionistilor: coachi, traineri, formatori, department HR, psihologi, terapeuti, manageri, mediatori, consilieri, profesori etc., ca resursa excelenta in sedintele de recrutare, training, coaching, consiliere, consultanta, mentoring, terapie, teambuilding; astfel, serviciile pe care le veti oferi, pe langa natura lor rationala si de informare, vor avea impact si prin implicarea notei creative, al spatiului de “joaca” si a laturii emotionale a participantilor, devenind astfel un pachet transformational complet.

- persoanelor interesate de metode prin care-si pot dezvolta inteligenta emotionala, anume relatia cu ei insisi, cunosterea si gestionarea propriilor emotii, intelegerea mai buna a celor din jur, cultivarea si gestionarea relatiilor cu acestia.

- persoanelor interesate de oportunitati/ resurse de business.

- persoanelor interesate de oportunitati/ resurse de facilitare si explorare de succes pentru propriile ateliere, programe, workshop-uri etc.

Avantaje post training:

- dobandirea statutului de Practicant Points of You™, dreptul de a folosi sigla specifica si diploma de atestare cu recunoastere internationala;

- agenda Saptamanala Inspiratională, in limba romana - o primesti cadou;

- suport de curs in format electronic si tiparit ce cuprinde baza mai multor scheme de explorare din arii diferite si acces, prin follow up, la baza de date ce cuprinde alte zeci de procese si materiale folositoare.

- extra info util coachilor: prin participarea la acest training dobanditi 6 puncte CCEU, pentru procesul de invatare continua, acordate de catre ICF (International Coaching Federation), necesare re-acreditarii.

- apartenenta la grupurile Facebook - Points of You™ Practitioner Romania, Points of You™ International Tribe, Points of You™ Romanian Tribe - spatii de recunoastere si resurse pentru nenumarate activitati;

- discount viitor in valoare de 10% pentru instrumentele descoperite la curs, astfel incat ele sa devina resursa financiara pentru voi.

Investitia participarii pentru:

Participarea la program care include: The Coaching Game si Punctum, Agenda Inspirationala, facilitarea programului si toate materialele de lucru necesare, coffee-breaks & masa de pranz este de 2.665 lei (TVA inclus).

Suntem permanent atenti la calitatea, claritatea si actualizarea materialelor livrate, drept pentru care cei care-si doresc reconectarea si reparcurgerea programului sunt bineveniti, iar investitia, pentru ei, este de doar 450 lei (TVA inclus).

Practicant Points of You™ - competente si abilitati pentru profesionisti:

1. BUCURESTI: 27 MARTIE 2019, orele 9.30 – 18.30

2. TIMISOARA: 30 MARTIE 2019, orele 9.30 – 18.30

Pentru a te inscrie ca participant la aceasta intalnire, foloseste formularul din stanga paginii. Te vom contacta ulterior pentru confirmare si stabilirea detaliilor finale. 

Acest workshop va fi facilitat de:

Oana Niculae – Trainer si Country Leader POINTS OF YOU™ ROMANIA.

GARANȚIA 100%: 

1. Pentru noi, satisfactia clientilor este o prioritate majora. Dorim ca fiecare persoana sau firma care intra in contact cu noi sa aiba parte de o experienta placuta si benefica. Suntem convinsi ca vei obtine doar beneficii participand la evenimentele noastre ai lucrand cu produsele noastre. Deci, iti garantam 100% ca merita! Daca, din diferite motive, consideri ca informatiile nu ti-au fost utile, anunta-ne. Iti vom rambursa integral suma platita! Noi nu iti promitem, iti GARANTAM !!!

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8