Valori Points of You™

Acesta este ADN-ul nostru. Tot ceea ce facem începe aici.

4 ani! Ne-a luat 4 ani până ce am reușit să redăm valorile noastre în cuvinte. A început cu înțelegerea procesului de definire a valorilor ca fiind nu o listă de cuvinte care ne exprimă valorile, ci, mai degrabă, un proces de dezvăluire a identității noastre, de expunere a părților mai puțin cunoscute. Am înțeles că valorile Points of You™ sunt, de fapt,  o combinație între valorile noastre personale, ale lui Efrat și Yaron.

Înțelegând acest lucru am început căutarea în viețile noastre personale, pentru inspirație; în situații, oameni, succese, eșecuri, toate tipurile de experiențe din viața noastră, care au contribit la formarea noastră. Fiecare ne-am dus în camera cu amintiri și am scotocit în cutiile de acolo. Am căutat obiecte pe care obișnuiam să le colecționăm, care să ne spună povestea noastră: oscrisoare, o fotografie, o pereche de blugi, un parfum, ceva...

Ne-am așezat și ne-am împărtășit unul altuia poveștile de viață. A fost o seară memorabilă, cu multe lacrimi, râsete și viziuni. Încet, încet am realizat ce avem în comun unul cu celălalt și aceste lucruri au devenit valorile Points of You™.

Cele 5 valori Points of You™ sunt:

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8