Trainer Certificat Points of You®

Nu este doar un pas inainte in cariera profesionala ci este un salt in evolutia ta personala!

Poti deveni expert in utilizarea instrumentelor si a metodologiei noastre inovatoare si astfel sa devii remarcabil!

Metoda de invatare in acest curs este experientiala, captivanta si inspirationala. Veti intalnii si alti profesionisti, formatori si colegi si fiecare prezenta va va extinde punctele de vedere, cunostintele si implementarea a nelimitate moduri de a simti si folosi instrumentele si metodologia noastra. Aveti posibilitatea de a aplica imediat cunostintele acumulate la acest training, atat la nivel individual cat si in sedinte de grup, sedinte unu-la-unu, cu orice tip de audienta si pentru orice tip de obiectiv, in programele de training puse la dispozitie de catre sistemul nostru de pregatire si in activitatea voastra curenta, iar rezultatele obtinute va vor uimi.

Muzica, fotografiile, principiile foto-terapiei si abordarea in stil coaching, toate metodele interactive transforma acest program intr-unul absolut unic in lume, care reflecta natura inspirationala a spatiului Points of You®.

Metoda

Companiile si profesionistii remarcabili sunt in permanenta cautare de instrumente noi si metode  inovatoare pentru sustinerea cu succes a activitatii lor, asadar, alaturati-va comunitatii de traineri internationali de elita, care ofera aceste servicii experientiale unice.

Programul Points of You® Trainer, adaptat culturii umane globale,  este facilitat de echipa internationala de formatori si include:

All inclusive - o destinatie de vis, unde totul este inclus: cazarea, mesele, materiale pentru workshop si altele!

Studiu experiential pentru integrare rapida si completa - studiati metoda Points of You®, principiile foto-terapiei, nenumarate aplicatii, devenind astfel facilitatori atat de sesiuni unu-la-unu, cat si in sesiuni de grup, de la 5 pana la 500 de participanti.

Asistenta in construirea propriilor workshop-uri – autenticitate si nevoile personale de aplicabilitate sunt factori  bineveniti in actul creatiei, iar pe masura ce experimentati sesiunile acestui training, va construiti tiparul vostru unic de workshop, bazat pe pasiunile si pe punctele voastre forte.

Jocuri - participarea include si cateva seturi de instrumente Points of You®, pentru a le putea folosi ulterior cu clientii vostri sau pentru o eventuala revanzare, dupa caz.

Sesiuni online permanente – Dupa acest program, experienta continua cu intalniri online lunare pentru reconectare, schimb de experiente la nivel international, inspiratie si motivatie continuua. Toate sesiunile sunt inregistrate pentru a le putea urmari oricand doriti.

Dupa parcurgerea acestui program, echipa Points of You® Romania te asteapta si te sustine in continuare la nivel local cu orice consideri ca te poate ajuta in implementarea cu succes a noului tau statut – experienta, prezenta, instrumentele joc, know-how-ul programelor de training pe care le poti sustine de acum inainte si diversele exercitii si procese dezvoltate sunt doar la un mesaj distanta de tine.

Acreditare ICF - pentru participarea la acest training dobanditi 44,75 puncte CCE si puteti sustine workshop-uri acreditate de ICF, distribuind astfel membrilor ICF punctele de care au nevoie.

SHRM-SCP - participarea la acest program ofera 40 de credite SHRM-SCP.

Pentru ca iubim ceea ce facem si pentru ca ne bazam pe aceasta valoare fundamentala a spatiului Points of You, va promitem ca acest eveniment va fi unul “Neasteptat dar Precis”!

Alatura-te comunitatii globale prin participarea la programul international Points of You® Trainer!

Experimenteaza, integreaza, personalizeaza si da mai departe!

 

puncte

Informeaza-te si ia legatura acum cu Oana Niculae, Trainer si Country leader Points of You® Romania

+40724 044 570 &

 

+40724 044 570 &

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8