Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer+

TTT graf

 Descarcă prezentarea acestui eveniment in format PDF.

Noi, Points of You™ România, credem că Autocunoașterea este ingredientul esențial al evoluției personale. Ea duce la Conștientizarea a ceea ce trăim, la Empatia față de semenii noștri, la Asumarea propriei ființe și la Responsabilitate, la Autenticitate, la Încredere și în final la Libertate de a fii. Reușim să ajungem la acest nivel numai prin introspecție personală și Dialog Interior, prin a experimenta lucruri diferite și poate neașteptate în fiecare zi, nu doar a ne conforma, prin a stabili unde vrem să ajungem, chiar dacă pleacă totul de la un vis nebun, prin a fii perseverent în acțiunile tale către acele scopuri. Noi, Points of You™ România, ne dorim să fim acolo, în această călătorie sinuoasă a autocunoașterii tale, oferindu-ți instrumente care îți pot da claritate.

Metoda de autocunoaștere propusă de Points of You™ România este cea mai non-invazivă tehnică vizuală, denumită și foto terapie sau terapie prin artă, oferind celui ce accesează instrumentele noastre, posibilitatea de a-și (re)găsi resursele si soluțiile, atât singur sau acompaniat.

Prin accesarea simultană a celor două emisfere cerebrale, cea dreaptă prin imagine și cea stangă prin cuvânt, reușește să creeze un spațiu fertil pentru auto-observare, introspecție si claritate – având ca efect autocunoasterea și conștientizarea.

11751875 1629328210675213 4563771145419887190 n

PRIMUL PROGRAM DE CERTIFICARE ADVANCED LEVEL

De ce am avea nevoie de încă o metodă, încă o variantă? Pentru că 85% din timpul nostru îl trăim logic, de multe ori pe pilot automat, într-un ping-pong de răspunsuri si întrebări, standarde si formalități raționale. Dar, dragii mei, motivația, blocajul, inspirația, frica si iubirea nu au nicio legatură cu rationalul din noi, chiar dacă efectele lor le vedem la nivelul acțiunilor zilnice pe care le inițiem …sau nu. Le regăsim la nivelul subconstientului, iar aceste jocuri vorbesc direct subconștientului nostru, într-o manieră atât de subtilă încât poate fi denumită joacă.

Pentru profesioniști – coach, trainer, facilitator, psiholog, psihoterapeut, pedagog, consilier, manager - folosirea acestor instrumente este benefică atât la nivel personal cât și pentru cei din fața lui, pentru ca vă crează un spatiu necesar pentru a vă observa și asculta  100% clientul - verbal, paraverbal si nonverbal, și împreună, de a contrui un canal de comunicare construit prin empatie și dialog autentic.

De asemenea, noi credem că atunci când intervin schimbări la nivel rațional, logic, înseamnă că am reușit să acumulăm cunoștințe și abilităti noi. Și este excelent. Când schimbarea intervine în registrul emoțiilor, al sentimentelor și trăirilor, atunci vorbim de evoluție interioară.

Propunerea noastră pentru certificarea “Train The Trainer (Advance Level)” îmbină armonios “a fi” și “a face”, competențe noi pe care le poți acumula și spațiu în care să-ți scrii povestea ta personală, asemeni notelor și pauzelor în corpul aceleași melodii.

Ce oferă acest workshop:

-  Cunoștințe noi cu privire la efectele foto terapiei și vei simți cum funcționează pe "pielea" ta.

-  Cum poți iniția o conversație de coaching, un dialog autentic, într-o manieră mai puțin presantă, neinvazivă sau standardizată, dar distractivă și cu esență personală.

- Noi competențe în procesul de comunicare personală și interpersonală și noi moduri de abordare a blocajelor interioare.

- Creativitate în modul în care să privești și să depășești provocările întâlnite.

- Vei asculta autenticitatea "vocii" tale și vei fi surprins de perspectivele neașteptate dar precis dezvăluite ... de tine.

- Noi metode prin care vă regăsiți resursele și soluțiile personale.

- Cum poți integra metoda Points of You™ în activitatea ta personală și profesională și care sunt elementele necesare pentru crearea unui workshop bazat pe metoda noastră.

- Garanția noastră care te vei distra "la modul serios"

- Claritatea cu privire la instrumentele propuse și de ce crează rezultate deosebite cu orice tip de persoane, în sesiuni individuale sau de grup.

Vei petrece un weekend all inclusive, la Pensiunea Conacul Vânătorului - Moieciu de Sus, într-un cadru confortabil, sigur, distractiv și  de valoare.

 Beneficiile Certificării POINTS OF YOU™ Train the Trainer+ (Advanced level):

1. Certificare exclusivă si Diplomă POINTS OF YOU™ recunoscută internațional de la un brand cunoscut și în creștere, care a introdus un nou concept și instrumente inovatoare pentru industria de dezvoltare personală și organizațională

2. Dezvoltarea abilităților personale de facilitare și specializarea în competențe noi, care vă conferă atât unicitate cât și creșterea considerabilă a calității serviciilor livrate.

3. Beneficiați de 35% discount pentru orice comenzi viitoare pentru toate instrumentele POINTS OF YOU™, ce vă asigura un profit considerabil pentru eventualele vânzări ale instrumentelor noastre catre clienții dumneavoastră finali.

4. Promovare gratuită pe site-ul www.points-of-you.ro cu poză, descriere și link către site-ul tău personal ca PARTENER CERTIFICAT.

5. Apartenență la noua comunitate POINTS OF YOU™ ROMANIA, și posibilitatea participării la întâlnirile organizate cu frecvență din 2 în 2 luni, prin care vei putea schimba experiențe personale, îți vei actualiza cunoștințele cu cele mai noi tehnici și formate de lucru cât și să fii la curent cu noutățile POINTS OF YOU™.

6. Promovarea workshop-urilor/activităților tale în newsletter-ul nostru lunar cât și pe pagina de Facebook POINTS OF YOU™ ROMANIA.

7. Acces gratuit la orice ediție a evenimentului nostru lunar "O Seară pentru MINE - de la POINTS OF YOU™", desfășurat în București. Astfel în fiecare lună vei putea beneficia de o seară de introspecție personală și de dezvoltare profesională prin asimilarea de noi cunoștințe referitor la utilizarea metodei și instrumentelor noastre.

Program de desfășurare:

 Vineri:

- sosire și check-in la pensiune până la maxim ora 12.30

- sesiune de bun-venit și prânz - între 13.00 - 14.30

- sesiune de lucru - 14.30 - 19.30 (include pauze de cafea)

- cina - 19.30

Sâmbătă:

- mic dejun - 8.30 - 9.30

- prima sesiune de lucru - 9.30 - 13.00 (include pauze de cafea)

- prânz - 13.00 - 14.30

- a doua sesiune de lucru - 14.30 - 19.30 (include pauze de cafea)

- cina - 19.30

Duminică:

- mic dejun - 8.30 - 9.30

- prima sesiune de lucru - 9.30 - 13.00 (include pauze de cafea)

- prânz - 13.00 - 14.30

- sesiunea finală de lucru - 14.30 - 16.30 (include pauze de cafea)

Instrumentele noastre reprezintă un real suport pentru cei ce lucrează cu oameni și echipe de oameni, pentru cei care doresc să intre pe poarta comunicării autentice, constructive și educative, pentru acel Trainer, Coach, Facilitator,Consilier, Psiholog, Dascăl sau Manager care caută acea cheie care deschide lacătul comunicării autentice cu oamenii sau între oameni!!!

Ne dorim să vă cunoaștem! Ne dorim să ne cunoașteți ca să fiți mai buni! Ne dorim să fiți mai buni ca să fiți mai eficienți! Să puteți ajuta oamenii de lîngă voi să-și îndeplineasîcă menirea și nevoile! Si totul printr-un proces simplu si creativ pentru a crea un mediu de comunicare sinceră si autentică! Pe care dorim ca TU SĂ IL DAI MAI DEPARTE ! SĂ PUTEM ÎMPREUNĂ CONTRIBUI LA CREAREA UNEI LUMI MAI EDUCATĂ, MAI SINCERĂ, MAI AUTENTICĂ ȘI MAI BUNĂ!!!

 Oana Niculae

Investiția necesară pentru participarea la acest tip de workshop: 1700.00 LEI/persoană.

NOTĂ: Datorită aspectului practic si interactiv al acestui workshop, participarea la acest training presupune obligativitatea deținerii in prealabil a unui set de instrumente POINTS OF YOU™ compus din jocurile The Coaching Game și Punctum. Pentru participanții care nu detin deja setul de lucru compus din cele 2 jocuri, ele pot fi achiziționate de la noi, înainte de începerea workshop-ului contra sumei de 790.00 LEI/set. Prețul include TVA.

GARANȚIA 100%:

1. Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate majoră. Dorim ca fiecare persoană sau firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență plăcută și benefică. Suntem convinși că vei obține doar beneficii participând la evenimentele noastre și lucrând cu produsele noastre. Deci, îți garantăm 100% că merită! Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile, anunță-ne. Îți vom rambursa integral suma plătită! Noi nu îți promitem, îți GARANTĂM !!!

Vino să explorezi, să cunoști și să te joci; Te invităm să fii curios pentru că ne dorim să te asistăm în călătoria cu aceste instrumente, care te pot ajuta să trăiești simplu și în armonie. Pentru ca tu să le poți da mai departe! Pay it forward!

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8