Evenimentul lunar "O SEARĂ PENTRU MINE" – de la POINTS OF YOU™

Evenimentul lunar "O SEARĂ PENTRU MINE" – de la POINTS OF YOU™

Deschidere: 08/11/16 19:00 | Incheiere: 08/11/16 21:30

Locatie Bucuresti Bucharest, Romania

Categorii: Evenimentul lunar “O Seara pentru MINE”

Vizualizari: 1586

Rating:

flexi

 

Evenimentul lunar "O SEARĂ PENTRU MINE" – de la POINTS OF YOU™:

COACHING – MOTIVAȚIE – UNICITATE – COMUNITATE – NETWORKING

Joi, 11 AUGUST 2016, 19.00 – 21.30 în București.

Te invităm să ai “curajul” de a te recompensa la fiecare început de lună, printr-un moment unic, o reîntâlnire cu tine. Te invităm să îți oferi trei ore în care să te provoci și să-ți privești viața și dintr-o altă perspectivă.

Simplu: ia-ți o PAUZĂ! Pauza ne permite o întâlnire intimă, autentică și lipsită de judecată, atât cu noi înșine cât și cu alții.

Un moment din viața ta în care să fii doar TU, să te întâlnești cu tine și cu alții într-un mod neașteptat, dar precis. Să te oprești de la viteza vieții cotidiene, să faci ceva diferit și relaxant, să fii autentic, creativ, prezent și să progresezi prin aliniere, încredere și prezență! Să simți că ești TU și să-ți prindă așa de bine!!! Să te bucuri de tine…

Timpul trece iar noi alergăm zilnic după “prioritățile” pe care noi le percem a fi urgențe. Uităm să ne bucurăm de ceea ce este cu adevarat important în viață.

Alege să faci un efort mic și pentru lucrurile cu adevărat importante pentru tine! 

“O Seară Pentru Mine” se va organiza într-o zi de joi a fiecărei luni, pe seară, între orele 19.00 – 21.30 într-un cadru primitor, cald și prietenos.

Călătoria noastră anuală va fi ghidată în toate cele 12 ediții de un instrument de coaching unic la nivel mondial – Planner-ul Anual Inspirațional 2016 –  creat de compania Points of You™, ce conține pe lângă funcția clasică de planner, 12 subiecte diferite, câte unul pentru fiecare lună din anul 2015. Am reinventat clasica agendă și am transformat-o într-un instrument plin cu inspirație, creativitate, motivație, povestiri, citate, întrebări și chiar mai mult. Vă așteaptă o călătorie pe parcursul unui întreg an …

Pentru a afla mai multe informații cât și pentru a înscrie la evenimentul nostru lunar 
“O Seară Pentru Mine” – de la POINTS OF YOU™

ACCESEAZĂ ACEST LINK!


2016-08-11 19:00:00
2016-08-11 21:30:00