Practicant POINTS OF YOU™ - București

Practicant POINTS OF YOU™ - București

Deschidere: 11/05/18 09:30 | Incheiere: 11/05/18 18:30

Locatie Bucuresti Bucharest, Romania

Categorii: Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer

Vizualizari: 210

Rating:

După un excelent debut ce a avut loc la finalul lunii Septembrie, pe 27.09.2014 in București, continuam seria de Certificări Internaționale "Points of You™ Train the Trainer" și dacă dorești să te specializezi in utilizarea instrumentelor noastre in cadrul activității tale profesionale, să-ți dezvolți calitatea serviciilor livrate către clienți, să întelegi exact valoarea ce se află în spatele instrumentelor noastre unice, să afli cum poți folosi si cum poți adapta instrumentele noastre de la orice tip de proces, conținut, obiectiv și public țintă, vă invităm alături de noi la cel mai popular workshop de Certificare Internațională de la POINTS OF YOU™.

Ce este un Workshop "POINTS OF YOU™ TRAIN THE TRAINER"? Cu cine mă întâlnesc? Unde are loc? Pentru cine este concepută o astfel de întâlnire? Cum să mă îmbrac? La ce să mă aștept? Încet, încet …!

Este cel mai popular workshop organizat de noi. Acest workshop este destinat fie celor care deja au achiziționat unul sau mai multe instrumente de la noi, pentru orice participant anterior la un workshop de "Întâlnire Experimentală" sau pentru orice alt profesionist implicat in activități de dezoltare pesonală (trainer, coach, manages, formator, facilitator, manager, psiholog, terapeut, profesor, consilier etc.)  care sunt gata să-și extindă trusa de lucru cu instrumente creative noi și doresc să ințeleagă cu profunzime cum utilizând instrumentele noastre, pot să introducă un catalizator inovator și intuitiv în procesele lor de lucru cu clienți individuali sau cu echipe. 

Pentru a te înscrie si pentru a afla informații complete despre workshop-ul nostru "Certified POINTS OF YOU™ TRAIN THE TRAINER le poți afla aici.

 


2018-11-05 09:30:00
2018-11-05 18:30:00