Adela Iepure

Sunt Psiholog, Formator, dețin un master în Comunicare și Resurse Umane și sunt Coach acreditat la nivel internațional de către International Coach Federation la nivel Associate Certified Coach

 

Mi-am antrenat abilitățile în contexte diferite: 9 ani în corporații multinaționale, 3 ani într-o firmă de consultanță românească, 3 ani într-un ONG.

Am scris și implementat proiecte cu finanțare UE în domeniul educației adulților și am facilitat experiențe de învățare și dezvoltare pentru sute de manageri, executivi și persoane cu potențial de a deveni lideri, atât în România cât și peste hotare (Italia, Austria, Bosnia & Hertegovina).

Am petrecut mii de ore descoperind oamenii în centre de evaluare a competențelor, testându-le abilitățile prin instrumente specifice și facilitându-le dezvoltarea prin feedback, traininguri și workshopuri adresate nevoilor lor, sesiuni de coaching individuale sau de echipă.

Adela Iepure

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8