Diana Plavanescu

Sunt multe raspunsuri la intrebarea “cine sunt?”, pe cateva dintre ele le vei descoperi in urmatoarea prezentare, pe altele inca nu le-am descoperit nici eu.

Calatoria mea in lumea dezvoltarii personale a inceput in urma cu 7 ani, cand o prietena mi-a dat sa citesc o carte. A fost doar prima, cea care a deschis fereastra catre o lume noua, plina de resurse si instrumente ce asteptau sa fie utilizate pentru evolutia mea. Asa am crescut si am inceput sa ma inteleg mai bine, sa ma cunosc si sa fiu recunoscatoarepentru experientele mele.

Multe volume citite mai tarziu, mi-au declansat nevoia sa invat mai mult, sub indrumarea unui mentor, alaturi de oameni care impartasesc aceleasi interese si cautari.
Am ales sa studiez NLP – Programare Neuro-Lingvistica si am devenit NLP Master Practitioner, acreditat IANLP.

Am simtit atat de multa bucurie in demersurile mele, incat dorinta de a impartasi si de a contribui, a venit in mod natural.
Sunt trainer si consilier dezvoltare personala.
Si bineinteles, POINTS OF YOU™ Practitioner!
Acest joc a fost pentru mine dragoste la prima vedere! De fiecare data cand m-am “jucat”, in cadrul diverselor evenimente, a grupurilor de coaching sau in sedinte individuale, am trait cu entuziasm atat descoperirile mele, cat si pe ale celorlalti.

In aceasta prima etapa a calatoriei mele am cunoscut oameni minunati, carora le multumesc ca fac parte din viata mea.
Si toate acestea sunt doar inceputul, pentru ca un astfel de drum este continuu si este cu atat mai placut, cu cat ai si compania celorlalti.

Alte raspunsuri la intrebarea “cine sunt?”
Economist licentiat, cu o cariera de 13 ani in domeniul bancar.
Dependenta de carti.
Pasionata de natura umana.
Si daca vrei sa stii mai multe, te rog sa ma contactezi!

Cu drag,
Diana

Diana Plavanescu
Site: www.imperiulgandurilor.ro
E-mail: 
Tel: 0722305236

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8