Intre Colegi

The Coaching Game este un instrument intens și creativ, potrivit atât pentru lucrul unu-la unu, cât ți pentru grupuri. Este ușor de integrat și adaptat în orice proces de coaching. Poate fi folosit atât pentru coaching personal și de viață, cât și pentru terapie, facilitatori, consultanți de business și organizaționali, profesori, consilieri, instructori, asistenți sociali și oricine altcineva care e interesat să-și extindă trusa profesională cu un instrument creativ și intuitiv.

The Coaching Game generează atât familiarizarea cât și inovația, comunicarea sinceră și deschisă, în plus reușind să aprofundeze gândurile și emoțiile și să treacă dincolo de bariera logicii.

The Coaching Game activează ambele emisfere ale creierului; stimulând astfel o extindere a modului de gândire, a senzațiilor și emoțiilor, toate acestea permițându-i clientului să observe diferite puncte de vedere, să le extindă și să găsească diferite soluții avantajoase la subiectele care îl neliniștesc.

În plus, The Coaching Game permite profesioniștilor să comprime procesul de lucru și să atingă puncte esențiale într-un mod delicat, rezultatele fiind subtile dar profunde și directe.

The Coaching Game este atrăgător și plăcut, transmițând acestea prin ambalajul și designul extraordinar. Provoacă întotdeauna o reacție entuziastă, interes și cooperare pentru cei care îl joacă. Acest lucru reduce comportamentul defensiv și induce deschiderea clientului către dialog și introspecție. The Coaching Game poate fi folosit începând de la copii până la generali de armată, atât de permisiv este!

The Coaching Game a devenit un standard internațional în coaching și este utilizat de profesioniști în aproape toate mariile institute de training și coaching, ca și în instituții de studii acreditate. În plus, mlte dintre workshop-urile noastre au fost recunoscute de Federația Internațională de Coaching.

coaching-game-1

 

Ce contine kitul The Coaching Game?

 • Un pachet de 65 carduri de Coaching care conțin imagini de la 200 de fotografi amatori. Fiecare card descrie o temă și o reprezentare a acesteia din punct de vedere vizual.
 • Cartea jocului The Book conține 165 de pagini, full-color, cu povești, fotografii, citate și întrebări de la sute de persoane, care descriu în detaliu fiecare dintre cele 65 de subiecte explorate de cele 65 carduri cu fotografii.
 • Diagramă din material textil, cu reprezentare grafică a patru procese de coaching, alese aleatoriu, pentru a vă ghida în explorarea unor provocari personale specifice.
 • Carnetul de notițe pentru vă nota, comenta și urmări pașii de acțiune.
 • Husă din material textil moale și rezistentă, realizată din materiale reciclate, biodegradabile și ecologice.

coaching-game-2

The Coaching Game este un dar minunat, pe care putem sa ni-l daruim noua sau putem sa il daruim cuiva drag. Mai mult decat atat, este un dar care va persista toata viata, pe care putem sa il luam cu noi ori de cate ori suntem ezitanti, cand vrem sa luam o decizie importanta, cand avem emotii sau doar cand dorim sa aducem putina distractie in viata noastra!

100-percent

Satisfactie garantata – sau veti primi banii inapoi!

 

 

Comanda acum!

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre The Coaching Game va invitam sa ne contactati la numarul de telefon: 0745.01.85.84 sau la adresa de e-mail:

Informatii despre cum se foloseste The Coaching Game intre prieteni si cu clientii dumneavoastra!

 

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8