Prezentare - Ce este?

Jocul Punctum

Creați noi perspective și puncte de vedere, construiți noi punți de comunicare intre păreri diferite si creșteți eficiența atunci când lucrati unu-la-unu sau în grupuri.

Folosind fotografii uimitoare color, subiecte din viață și întrebări puternice, jocul Punctum este un instrument ideal pentru a crea o atmosferă prielnică de comunicare intimă și autentică, introspecție și dezvoltare personală.

Potrivit pentru a fi utilizat în procese unu-la-unu sau în procese de grup, acest instrument poate fi ușor adaptat pentru orice persoană, conținut sau metodă de lucru. Persoanele de toate vârstele vor fi captivate instantaneu. Un instrument tangibil, vizual și impresionant !!!

Jocul are ca scop explorarea relației dintre fotografii, cuvinte și întrebări și modul în care acestea relaționează la jucători cu privire la o provocare/problemă personală sau profesională specifică a celor incluși in proces. Nenumărate activități se concentreză pe crearea de o atmosferă unică pentru a ne relaxa, ce are rolul de ați oferi oportunitatea să-ți examinezi punctul de vedere și de a explora noi laturi si perspective pentru provocarea ta. În Punctum nu există câștigători sau învinși, puncte și nici concurență. 

Utilizarea principiilor de terapie foto au dus la selecția unor fotografii inedite, realizate de fotografi amatori din întreaga lume, fiecare  fotografie invitându-ne la un numar infinit de interpretări. Totul doar din punctul tău de vedere !!! Imprăștiați cardurile foto cu fața în sus/jos sau ghidati-vă clientii/colegii de joc pentru a selecta aleatoriu. 
Urmăriți interacțiunea si atmosfera unică creată și experimentați modul în care aceste carduri foto combinate cu cardurile ce conțin cuvinte și intrebări puternice de coaching sunt un instrument puternic de reflecție pentru fiecare din cei implicați in joc.

Cumpără acum!

Un instrument tangibil, vizual și impresionant, care ajută la crearea unor idei noi și abstracte, cu rolul de a aduce claritate în mesajele dumneavoastră. 
Transformați dezvoltarea personală într-o experiență surprinzătoare, inspirativă și creativă. 

Un instrument excelent, care merge dincolo de simpla comunicare prin vorbire și de logica rațională!
Un mod ce face posibil atingerea unor probleme personale semnificative într-un mod eficient și o manieră non-confruntațională.

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8