Devotament

Interpretăm devotamentul în cel mai intim mod posibil: pentru a te devota este necesar să te expui și să te alături celorlalți.

Expunerea începe prin apropiere, prin renunțarea la propriile măști, într-un mod simplu, autentic, curat, fără a ascunde ceva, nimeni nu e perfect. Să fim prezenți cu totul, să împărtășim cu ceilalți ceea ce suntem cu adevărat. 

Așa se formează o legătură unu-la-unu sau a individului cu grupul, iar atunci când dobândim intimitatea, este mai ușor să lucrăm și să acționăm împreună.

Împreună reprezintă strategia noastră, un instrument puternic pentru atingerea obiectivelor. A început cu formarea cuplului Efrat și Yaron și a continuat cu sentimentul de apartenență, sentiment pe care ne dorim să-l trezim în interiorul fiecărei persoane care ni se alătură.

Devotamentul înseamnă ascultare, toleranță, dedicare, dăruire cu generozitate și din abundență. Înseamnă să găsim acel nivel personal prin care ne putem conecta cu sensitivitate și iubire cu fiecare persoană cu care intrăm în contact. Chiar și atunci când nu e ușor să ne conectăm cu cineva, nu avem de ales, vrem să găsim metoda potrivită de a ne apropia și de a merge mai departe în deplină coordonare și sincronizare. 

Devotament - pentru a ne conecta și pentru a rămâne conectați la visul care ne leagă si pentru a-l împlini împreună, fiecare din partea lui de lume.

Suntem un grup devotat și pentru a ni te alătura e nevoie să te dedici în schimb.

 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8