Points of You™ Business Flex

Points of You™  România conectează oamenii și generează acțiune!

Points of You Business Flex este un program dedicat mediului de afaceri, a cărui principal scop este de a găsi cele mai potrivite metode de atingere a obiectivelor stabilite de companie. Activitățile propuse facilitează comunicarea în zona de business și maximizează eficiența cu care sunt folosite resursele interne și externe pentru a furniza servicii calitative, la cele mai înalte standarde. 

Întâlnirile sunt concepute pentru a pregăti orice trainer, coach, manager, specialist în resurse umane sau freelancer care lucrează cu echipe să furnizeze informații într-un mod precis și clar. Instrumentele utilizate pentru obținerea rezultatelor sunt The Coaching Game și Punctum, respectiv conceptul și metoda Points of You. Acestea pot fi utilizate în cadrul teambuilding-urilor, a debriefing-urilor, a ședințelor cu echipa ori individuale, pentru brainstorming, negociere și coeziunea echipei, întrucât au capacitatea de a crea contextul potrivit pentru comunicare, gândire strategică și creativă în spațiul profesional.

Instrumentele Points of You pot fi folosite atât prin intermediul unui angajat care urmează programul de Certificare Train The Trainer pentru a lucra atât la nivel intern cu restul echipei, cât și prin colaborarea cu unul dintre profesioniștii noștri. 

Propunerea pentru o primă întâlnire: workshop de 4 ore, în 2 părți: 

• prima parte - conectarea și deschiderea comunicării

• a doua parte – atingerea obiectivului propus de managerul de echipă și generarea de noi acțiuni în direcția aleasă. 

Așteptăm, cu interes, propunerile și sugestiile dumneavoastră!