Points of You™ Business Flex

Points of You™  Romania conecteaza oamenii si faciliteaza generarea de actiune!

Oamenii din echipa ta comunica sau doar vorbesc intre ei?

Echipele sunt formate din indivizi, nu din functiile lor, stim asta in teorie, insa, in practica, uneori omitem!

O echipa sudata, in care oamenii vorbesc deschis si invata sa-si gestioneze conflictele ce apar inevitabil, in care obiectivele devin scopuri comune, nu tablou de orgolii, in care ritmul de lucru se aliniaza si devine fluid, este un ingredient absolut necesar ce indica performanta!

Points of YouTM Business Flex este un program dedicat mediului de afaceri si echipelor, a carui principal scop este de a facilita generarea de noi actiuni din unicitatea fiecarei echipe in parte, urmarind caile potrivite si personalizate de atingere a obiectivelor stabilite de companie. Activitatile propuse faciliteaza comunicarea in zona de business si maximizeaza eficienta cu care sunt folosite resursele interne si externe.

Intalnirile sunt un concept unic – combinatia intre programele de coaching, individual si de echipa si metoda Points of YouTM , alaturi de instrumentele noastre - Faces, The Coaching Game și Punctum. Flexibilitatea si adaptabilitatea programelor si a modul de utilizare a instrumentelor Points of You® raspund nevoilor fiecarei echipe in parte, punandu-se astfel fundatia sanatoasa a relatiilor in cadrul acesteia - de la comunicare, la actiune, la performanta! Ne putem intalni in cadrul teambuilding-urilor, a debriefing-urilor, a sedintelor de brainstorming, negociere si coeziune a echipei, intrucat au capacitatea de a crea contextul potrivit pentru comunicare, gandire strategica si creativa in spatiul profesional.

Propunerea pentru o primă întalnire: 

• conectarea, deschiderea comunicării si claritate asupra obiectivelor
• generarea de actiuni SMART in directia obiectivelor propuse 

Hai sa ne cunoastem!