Certified POINTS OF YOU™ TRAINER PARTNER

  Extinde-ți cunoștințele și fă un pas înainte în cariera profesională!

Alătură-te comunității globale Points of You, prin participarea la programul internațional Points of You® Certified Trainer!

Experimentează și apoi dă mai departe!

slide TCP20182

Poți deveni expert în utilizarea instrumentelor și a metodologiei noastre inovatoare și astfel să te faci remarcat!

Workshop-ul nostru este experimental, captivant și inspirațional. Întalniți-vă cu alți profesioniști din tară și din străinatate pentru a vă extinde cunoștințele și pentru a învăța nelimitate moduri de a folosi instrumentele noastre.
Aveți posibilitatea de a aplica imediat cunoștințele acumulate la acest training, atât la nivel individual cat și în ședințe de grup, ședinte unu-la-unu, cu orice tip de audiență și pentru orice fel de obiectiv, iar rezultatele obținute vă vor uimi.

Calendarul programelor viitoare:

 •  Israel
  17 - 21 iunie 2018
 • Costa Rica
  23 - 27 mai 2018
 •  Polonia
  18 - 22 aprilie 2018
 • Polonia
  24 - 28 ianuarie 2018

 • California, USA
  21 - 25 februarie 2018
 • Tailanda
  21 - 25 martie 2018
 • Tailanda
  25 - 29 Iulie 2018
 • Peru
  Septembrie 2018
 • Polonia
  Octombrie 2018
 • Japonia
  Noiembrie 2018

 

Metoda de învățare prin experimentare
Muzica, fotografiile, principiile foto-terapiei și metodele interactive transformă acest workshop într-unul captivant, care reflectă natura inspirațională a instrumentelor Points of You.


Veniți în întâmpinarea cererii din piață
Companiile, mai mici sau mai mari, sunt în căutare de instrumente noi și inovatoare pentru clienții lor. Alăturați-vă grupului de traineri internaționali de elită, care oferă aceste servicii experimentale.


Faceți parte din această comunitate de elită
Pană în acest moment, la nivel global, există peste 600 de traineri internaționali certificati Points of You™, pe 6 continente. Prin întâlnirile lunare de suport, în cadrul webminariilor online, această comunitate unică este puternică și plină de inspirație. Instrumentele Points of You™ sunt disponibile în 147 de tări, 21 de limbi, prin intermediul rețelei noastre internaționale de reprezentanți locali.

tcp

puncteEfrat and Yaron

Programul Certified Points of You Trainer Partner, va fi facilitat de fondatorii și creatorii metodei și instrumentelor Points of You™, Efrat Shani și Yaron Golan, din Israel, și va include:

All inclusive - o destinație de vis, unde totul este inclus: cazarea, mesele, materiale pentru workshop și altele!

Studiul experimental - studiați metodele Points of You, principiile foto-terapiei, nenumărate aplicații, devenind astfel facilitatori atât de sesiuni unu-la-unu, cât și în sesiuni de grup, de la 5 până la 500 de participanți.

Conturați-vă propriile workshop-uri - creeați-vă propria autenticitate pe măsură ce experimentați sesiunile acestui training, astfel încât să vă construiți tipul vostru unic de workshop, bazat pe pasiunile și pe punctele voastre forte.

Jocuri - participarea include și câteva seturi de instrumente Points of You, pentru a le putea folosi ulterior cu clienții voștri sau pentru o eventuala revanzare, după caz.

Sesiuni online permanente - După acest program, experiența continuă cu întalniri online lunare pentru reconectare, schimb de experiențe la nivel international, inspiratie și motivatie continuua. Toate sesiunile sunt înregistrate pentru a le putea urmări oricând doriți.

Acreditare ICF - pentru participarea la acest training dobândiți 44,75 puncte CCE și puteți susține workshop-uri acreditate de ICF, distribuind astfel membrilor ICF punctele de care au nevoie.

SHRM-SCP - participarea la acest program oferă 40 de credite SHRM-SCP.

Investiție - pentru participarea la acest training investiția necesară este de 4.300 $. La înscriere și achitarea unui avans de 1.300 $ primiți de la noi 2 seturi formate din The Coaching Game și Punctum, în limba română, și posibilitatea de a participa la programul Train the Trainer GRATUIT, fără alte costuri implicate, doar să ne anunți când.

Notă: După achitarea avansului, în cazul retragerii înscrierii, acesta nu se returnează.

puncte

Pentru că iubim ceea ce facem și pentru că ne bazăm pe o valoare fundamentală, vă promitem că acest eveniment va fi unul Neașteptat dar... Precis!

Ce spun alți traineri despre workshop...
“Points of You este cea mai frumoasă experiență din viața mea. Acest program de certificare mi-a deschis o nouă perspectivă, o lume plină de oportunități, pentru mine și pentru cariera mea. Recomand tuturor profesioniștilor din industria de dezvoltare personală să se alăture acestei familii minunate cu scopul, de a sprijini oamenii de pretutindeni și de a schimba lumea. The Coaching Game, Punctum și toate celelalte instrumente Points of You sunt extrem de bine gândite, concepute și realizate și mă ajută enorm atat la nivel personal cât și profesional zi de zi. Dacă citești acum aceste rânduri, iți recomand cu drag să îți urmezi curiozitatea și să te alaturi echipei Points of You™ din Romania! Iți va schimba viața!”
Eduardo Molina, Trainer certificat, Mexic

puncte

Dacă doriți mai multe informații,

așteptăm să ne contactezi la:  | +40724 044 570